Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
 De resultaten

De resultaten
ONAFHANKELIJKE INSTITUTEN
L'Oréal werkt al vele jaren met een netwerk van onafhankelijke instituten (klinische onderzoekorganisaties) om de veiligheid en effectiviteit van onze producten te testen. Deze instituten zijn gevestigd in verschillende delen van de wereld en bieden grote panels van vrijwilligers om de behoeften van de klanten tegemoet te komen.

ONDERZOEK SOORT
Monocentrisch onderzoek
Vrouwelijke vrijwilligers hebben Revitalift Laser X3 gedurende 6 maanden (168 dagen) gebruikt, twee keer per dag. Iedere vrijwilliger is individueel onderzocht door een dermatoloog (onder dermatologisch toezicht) om de mate van huidveroudering in het gezicht te evalueren na verloop van tijd en te vergelijken met de beginwaarden (basis).

KARAKTERISTIEKEN VAN VRIJWILLIGERS

97 vrouwelijke vrijwilligers met alle huidtypen werden meegenomen (normaal 56% - gemengd vette 10% - gemengd droge 18% - droog 13% - heel droog 3%).
Deze vrouwen waren tussen de 40-65 jaar oud (gemiddelde leeftijd: 53,6) en ze hadden allemaal de volgende verouderingstekenen op hun gezicht:
- kraaienpootjes, score ≥2
- onder oogrimpels, score >2
- een heterogene complexie, score ≥4 op een schaal tot 10.
- een gebrek aan stevigheid, score ≥4 op een schaal tot 10.

EVALUATIE
Klinische scores zijn gemeten door een dermatoloog, vóór en ná het gebruik van Revitalift Laser X3. Hierbij is gebruik gemaakt van:
- Een huidverouderingsrimpels Atlas
- Een schaal van 1-10, afhankelijk van van de intensiteit van de huidveroudering (homogeniteit complexie en stevigheid van de huid).

Dit onderzoek uitgevoerd door dermatolgen is aangevuld door vrouwelijke vrijwilligers die het product hebben gebruikt en een zelf-evaluatie vragenlijst hebben ingevuld.

ALLE WETENSCHAPPEN VAN SCHOONHEID

#message

Meer informatie