Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Wat is het nut van een nachtcrème?

Wat is het nut van een nachtcrème?

Gezichtscrème

We willen allemaal een mooie huid. Om een mooie huid te krijgen en intact te houden, is een dagelijkse huidverzorging van essentieel belang. Daarom steken we veel tijd en onderzoek in het vinden van de juiste verzorgingsproducten. Vooral als het gaat om het vinden van de beste dagcrème. Er zijn verschillende soorten crèmes ontwikkeld voor verschillende huidtypes. Je weet waarschijnlijk al dat het belangrijk is om een goede gezichtscrème voor jouw huidtype te gebruiken. Maar wist jij dat een nachtcrème ook een belangrijke functie heeft voor de huid? Crèmes die je overdag gebruikt, de dagcrèmes, bevatten vaak specifieke ingrediënten. Deze ingrediënten heeft je huid overdag wel, maar ’s nachts niet nodig. Een dagcrème is bijvoorbeeld bedoeld om de huid te hydrateren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals schadelijke UV-stralen, kou of vervuiling. Nachtcrèmes zijn vooral om te verzorgen en te herstellen. Gebruik daarom liever geen dagcrèmes voor ’s nachts.


Nachtcrème: herstel

’s Nachts, als we slapen, werkt het lichaam trager. De huid blijft echter aan het werk en is zich met name aan het herstellen in plaats van beschermen. Voordat je gaat slapen, is het niet alleen aan te raden om zorgvuldig producten te kiezen die jouw huid helpen verzorgen, maar ook om crèmes te gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor ’s nachts. De formules van nachtcrèmes zijn vaak rijker en bevatten voedende, herstellende en hydraterende ingrediënten die tijdens de nachtrust snel door de huid worden opgenomen. De nachtcrèmes van L’Oréal Paris stimuleren het herstelproces van de huid gedurende de nacht.

Ieder huidtype vraagt ook om een andere nachtcrème. Ontdek hieronder drie van onze nachtcrèmes voor verschillende huidbehoeften.

De Extraordinary Oil Nachtcrème is een voedende nachtcrème die geschikt is voor een droge huid. De formule bevat 8 essentiële oliën en Royal Jelly, een ingrediënt dat de huid verzacht gedurende de nacht. Deze nachtcrème maakt het gezicht gladder en minder droog en verheldert de huid.

De Revitalift Laser X3 Nachtcrème is een anti-rimpelcrème. De formule van deze crème is verrijkt met hyaluronzuur en adenosine die de huid steviger en gladder aan laten voelen en rimpels zichtbaar verminderen.

De Age Perfect Cell Renaissance Nachtcrème is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. De nachtcrème is verrijkt met zwarte truffel en gefermenteerde zwarte thee om de celvernieuwing van de huid ’s nachts te stimuleren. Zo word je wakker met een stralende huid, dag na dag.

Ontdek hier alle nachtcrèmes van L'Oréal Paris.


Wil je weten hoe je een nachtcrème aanbrengt? Lees dan ook:

Zo breng je je nachtcrème op de juiste manier aan.

ALLE WETENSCHAPPEN VAN SCHOONHEID

#message

Meer informatie