Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Barbara Palvin

Barbara Palvin

Barbara, geboren in Hongarije, is een opkomende ster in de modewereld. Ze werd op 13-jarige leeftijd in de straten van haar geboorteplaats Boedapest ontdekt. De afgelopen jaren verwierf Barbara bekendheid in de modewereld en verscheen ze op de covers van L'Officiel, de Russische Vogue, de Hongaarse Glamour, de Franse ELLE en de Koreaanse Harper's Bazaar.

Als jongste van de muzen van L'Oréal Paris liep Barbara voor de eerste keer een modeshow, voor Prada, tijdens de Fashion Week in Milaan. Sindsdien heeft ze op de catwalk gelopen van verschillende modehuizen zoals Louis Vuitton, MiuMiu, Nina Ricci, Ungaro, Christopher Kane, Julien Macdonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro en Chanel. Barbara heeft al voor opschudding op de rode loper gezorgd.

Schoonheid geeft vrouwen vertrouwen in hunzelf. Ik ben dol op cosmetica; ik vind het geweldig om het gezicht te mogen zijn van Rouge Caresse, de ultramoderne interpretatie van een sensuele lipstick: jong, fris, verfijnd en die perfect past bij mijn verschillende looks. Ik heb een zeer modern idee over schoonheid; het ligt volledig in lijn met het concept van dit product. Wat me overkomt is gewoon een sprookje. Ik vind het geweldig om voor L'Oréal Paris te mogen komen werken, naast zulke sterke persoonlijkheden en iconische namen.

Alle Ambassadors

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie