Sluit
Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Blake Lively

Blake Lively

Blake Lively is een rijzende ster in Hollywood, een echt talentvolle actrice binnen de internationale filmwereld. Blake heeft lovende kritiek ontvangen voor haar filmprestaties en haar werk naast regisseurs Rebecca Miller, Ben Affleck en Oliver Stone in The Private Lives of Pippa Lee, The Town en Savages. Blake werd wereldwijd opgemerkt na zes succesvolle seizoenen van de internationaal bekende serie, Gossip Girl. Blake speelde ook in de verfilming van de boekenreeks The Sisterhood of the Traveling Pants en speelt binnenkort in de film The Age of Adaline naast actrice Ellen Burstyn.

De 26-jarige Blake die werd geboren in Los Angeles, Californië, is een explosieve schoonheid die een ultra-glamour gevoel voor stijl uitstraalt. Ze wordt beschouwd als een echte muze en Karl Lagerfeld pikte haar er dan ook uit als het gezicht van Mademoiselle van Chanel; momenteel is ze de ambassadrice voor de geur Première van Gucci.

Ik vind het geweldig en een hele eer om bij de ongelooflijke vrouwen te horen die L'Oréal Paris vertegenwoordigen; van veelzijdige en motiverende merkambassadrices tot alle vrouwen die elke dag met trots L'Oréal Paris dragen. Ik groeide op met de inspiratie van hun boodschap: "Omdat we het waard zijn". Een belangrijke waarde om tegen vrouwen te zeggen. Dat schoonheid geworteld is in vertrouwen. Dat is essentieel. Daarom ben ik ook zo trots om een L'Oréal Paris-vrouw te zijn.

Alle Ambassadors

#message

Shop nu deze look