Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Cheryl

Cheryl

Sinds haar snel opkomende bekendheid is Cheryl een toonaangevend stijlicoon geworden. Cheryl wordt beschouwd als een van de prachtigste vrouwen op de planeet en is sinds 2009 onze merkambassadrice.

Het komt een beetje als een verrassing dat Cheryl een toonaangevend stijlicoon is geworden. Ze stond twee keer op de cover van de Britse Vogue, de eerste keer werd het tijdschrift de bestverkochte februari-editie ooit. De fris uitziende en aantrekkelijke Cheryl wordt gezien als een van de mooiste vrouwen ter wereld en in 2009 werd ze door FHM (Verenigd Koninkrijk) uitgeroepen als de meest sexy vrouw ter wereld. Cheryl beloofde om iets terug te doen. In februari 2009 deed Cheryl mee aan een expeditie om de Mount Kilimanjaro te beklimmen om geld op te halen voor Comic Relief. Vervolgens kondigde Cheryl in 2011 de lancering aan van haar eigen liefdadigheidsinstelling met de Prince’s Trust. De Cheryl Cole Foundation zal financiële middelen bieden om te werken met kansarme jongeren uit de geboorteplaats van Cheryl, Newcastle Upon Tyne, en omgeving in het noordoosten van Engeland.

Ze werd geboren in Newcastle Upon Tyne, werd beroemd in 2002 toen ze auditie deed voor Popstars The Rivals en won een plekje in Girls Aloud. De band werd een van de meest succesvolle meidenbands allertijden. In 2008 werd Cheryl jurylid voor de TV reality show, The X Factor, waar haar warmte, flair, verzorgend karakter en persoonlijke stijl elke week weer indruk maakte op Groot-Brittannië. Cheryl is een persoonlijkheid op zich geworden, sinds ze ruim een decennium geleden Newcastle verliet, om enkele van de mooiste momenten van de popcultuur te leveren gedurende de jaren nul. Ze heeft inmiddels meer dan 10 miljoen albums verkocht en haar debuut single Fight For This Love kwam in 10 landen op nummer 1. Cheryl ontving twee Britse nominaties, een eerbetoon die ze verder hoopt uit te breiden met haar laatste album. Ze heeft vanzelfsprekend veel ervaring met de rode loper. "Elke vrouw heeft het recht om zich mooi te voelen." Sinds ze in 2009 bij het team van ambassadrices van L'Oréal Paris zit, is Cheryl de ster geweest van een aantal campagnes zoals Casting Crème Gloss, Sublime Bronze, Glam Shine en de legendarische Elnett.

Alle Ambassadors

#message

Meer informatie