Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Leila Behkti

Leila Behkti

Leïla Bekhti begon bijna per ongeluk een carrière in de filmwereld en zette haar eerste stappen voor de camera voor Kim Shapiron in de film Sheitan in 2005, naast Vincent Cassel. Haar prestatie viel op en ze begon al snel rollen voor verschillende films te krijgen. In 2005 speelde ze de rol van Leïla in de tv-film Harkis. In 2006 kreeg ze de rol van Zarka in de film Paris Je T’Aime. In datzelfde jaar had ze ook een rol in de film Mauvaise Foi. De jaren 2008 en 2009 markeerden een keerpunt in haar carrière, toen ze een prijs kreeg voor twee bijrollen: de dochter van de fellaga in Mesrine van Jean François Richet en de rol van Djamila in A Prophet van Jacques Audiard. De film ontving meerdere prijzen tijdens de uitreiking van de César, zodat de jonge actrice op de rode loper terechtkwam tijdens het Filmfestival van Cannes in 2009.

In 2009 ontmoette Leïla Géraldine Nakache, die speciaal een rol voor haar schreef in haar eerste langspeelfilm, Tout Ce Qui Brille. Met deze film won Bekhti al snel het hart van het Franse volk. Voor haar rol in de film werd ze genomineerd tot meest veelbelovende actrice door de Franse filmindustrie bij de uitreiking van de César in 2011: een duidelijk bewijs dat haar collega's haar talent erkenden.

Ik kan me herinneren dat de producten en reclame van L'Oréal een deel van mijn leven waren toen ik nog heel jong was. Het is fantastisch om bij dit droomteam te mogen werken en het is een kans om op mijn eigen manier te zeggen: "Omdat ik het waard ben".

Alle Ambassadors

#message

Meer informatie