Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Luma Grothe

Luma Grothe

Luma Grothe daagt de catwalks uit met haar moderne en vrouwelijke uitstraling, en geeft een fris en onafhankelijk gevoel aan de volgende generatie topmodellen. Luma heeft modeshows gelopen in Parijs, Milaan en New York voor toonaangevende modenamen zoals Burberry, Vivienne Westwood en Versace. Verder poseerde ze voor de wereldberoemde fotografen Mario Testino en Ellen Von Unwerth, om er maar een paar te noemen.

De opvallende schoonheid van Luma, geboren en getogen in Brazilië, komt ook van haar Duitse, Japanse en Afrikaanse oorsprong. Op haar 16e werd Luma opgemerkt en tekende ze onmiddellijk haar eerste contract. Daarna verhuisde ze naar São Paulo en slechts zes maanden later was ze onderweg naar Londen om een flinke wending aan haar carrière te geven. Met haar positieve houding en bruisende karakter leerde Luma binnen drie maanden Engels en begon ze zelf naamsbekendheid te maken. Ze stond op de voorkant van invloedrijke tijdschriften, zoals VS, Vogue Italia en Grey.

Voor mij betekent "Omdat je het waard bent" echt dat elke vrouw, ongeacht haar leeftijd of afkomst, het verdient om er mooi uit te zien en zich mooi te voelen.

Alle Ambassadors

#message

Meer informatie