Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Soo Joo Park

Soo Joo Park

Het Koreaanse supermodel Soo Joo Park is de nieuwe sensatie van de catwalk; haar opvallende persoonlijkheid en gewaagde look werden onmiddellijk omarmd door de modewereld en haar onconventionele talent speelt nooit volgens de regels.

Soo Joo, die werd geboren in de stad Seoul, cultiveerde een van nature aanwezig gevoel van underground esthetiek. Na haar verhuizing naar Californië op 10-jarige leeftijd nam ze de 'artsy' westkust-levensstijl over. Met haar moderne stijl is ze de muze van haar tijdperk en haar potentieel talent werd onmiddellijk opgemerkt door de modewereld. Nadat ze werd voorgesteld aan de wereldberoemde ontwerpers Tom Ford en Karl Lagerfeld, liep ze onmiddellijk in hun shows en was ze hét gezicht van hun latere campagnes. De populariteit van Soo Joo komt niet alleen door haar zeer unieke gelaatstrekken, maar ook door haar unieke dominante aanwezigheid. Ze wordt erkend als een internationale ster van de Fashion Week en heeft shows gelopen voor Fendi, Oscar De La Renta en Lanvin, om er maar een paar te noemen. Soo Joo beschikt over een jaloersmakende portfolio met front covers van Vogue, Wonderland, Numero en vele andere.

L'Oréal Paris staat voor alles waar ik voor wil staan, door vrouwen te inspireren en stimuleren om de beste versies van henzelf te zijn.

Alle Ambassadors

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie