Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Elisabeth Bouhadana

Elisabeth Bouhadana

Elisabeth Bouhadana heeft een educatieve achtergrond om jaloers op te zijn, die haar uiteindelijk bij L'Oréal Paris bracht, waar ze nu algemene directrice wetenschappelijke communicatie is.

Elisabeth werkt al ruim 17 jaar bij de groep L'Oréal. Eerst specialiseerde ze zich in huidverzorging en werkte zeven jaar in de huidverzorgingslaboratoria van Chevilly-Larue. Daarna maakte ze de stap naar het ontwikkelingsgebied van professionele esthetische procedures voor dermatologen. Na vijf jaar als internationale directrice wetenschappelijke communicatie te hebben gewerkt bij inneov (een joint-venture van L'Oréal en Nestlé voor voedingsupplementen met voordelen voor de huid en het haar), ging ze in 2012 aan de slag in het internationale team van L'Oréal Paris als algemene directrice wetenschappelijke communicatie.

Ze ontving haar postdoctorale graad in enzymologie van de universiteit Paris XI Orsay en volgde daarna een studie in chemie van natuurproducten in Gif-sur-Yvette (Frankrijk). Hierna maakte ze haar postdoctorale studies in innovatie- en technologiemanagement af op de universiteit Paris IX Dauphine.

Alle Experts

#message

Meer informatie