Sluit
Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Karim Rahman

Karim Rahman

Karim Rahman wordt algemeen beschouwd als een van de beste make-upexperts in de beauty- en modewereld op internationaal niveau.

Karim is iemand die overtuigd is van het delen van kennis en het doorgeven van technieken, tips en geheimen aan andere experts en consumenten door het gebruik van geavanceerde technologie en producten. Zijn creaties zijn geïnspireerd op fotografie, mode en film en roemen vaak een ongelooflijk moderne en avantgardistische esthetiek. Zijn belangrijkste focus en passie is ongetwijfeld het voortzetten van de expertise en creativiteit van L'Oréal Paris.

Hij werd geboren in Marseille in 1973 en is waarschijnlijk de bekendste en meest gewaardeerde make-up artist, of het nu de mening is van designers, editors, andere toonaangevende visagisten of belangrijke beroemdheden. Zijn passie leidt tot regelmatige samenwerkingsverbanden met wereldwijd bekende fotografen en regisseurs, zoals Jean-Baptiste Mondino, Patrick Demarchelier, Terry Richardson, Karl Lagerfeld, Mario Testino en Peter Lindbergh. Zijn talent siert ook de pagina's van de meest prestigieuze modetijdschriften zoals W, Vogue, Numero, Harper’s Bazaar, Elle, Allure en The New York Times. Hij is eigenlijk gewoon een veel gevraagde man. Karim die werd grootgebracht door zijn oma en omringd door 5 zussen, waardeert vrouwelijk schoon op een unieke en sympathieke wijze. Sinds hij in 2010 met L'Oréal Paris ging samenwerken, heeft hij de ziel van L'Oréal Paris perfect weten neer te zetten als een toegankelijk luxe merk.

Alle Experts

#message

Shop nu deze look