Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Stephane Lancien

Stephane Lancien

Als een echte visionair op stijlgebied creëerde de internationale haarartiest en expert van L'Oréal Paris, Stéphane Lancien, kapsels voor de meeste L'Oréal Paris-campagnes, net als voor de ambassadrices van het merk L'Oréal Paris, zoals Jennifer Lopez, Julianne Moore, Freida Pinto en Jane Fonda tijdens het Filmfestival van Cannes.

Alsof deze jaloersmakende lijst van klanten nog niet genoeg is, zet hij zijn talenten ook in voor een aantal zeer bekende merkcampagnes, zoals Loewe, Kenzo, Louis Vuitton, Emilio Pucci, Céline en Chloé. Hij is eigenlijk gewoon de allerbeste!

Stéphane Lancien begon zijn carrière ruim 20 jaar geleden, na zijn studie aan de kunstacademie (École des Beaux-Arts). Hij kwam naar de hoofdstad van stijl, Parijs, om te gaan werken met de legendarische kapper Jean-Marc Maniatis. Zijn profiel en talent groeiden en hij kwam terecht in de internationale mode- en beautywereld, waar hij nu een wereldwijd gewilde hairstylist is. Stéphane werkt regelmatig met de glamour teams voor tijdschriften, zoals Vogue Paris en Vogue UK, Elle, Marie Claire, Ten Magazine en Harper’s Bazaar. Met een portfolio om jaloers op te zijn is het geen verrassing dat de stijlmeester heeft samengewerkt met een aantal van de meest briljante fotografen en regisseurs ter wereld, zoals Peter Lindbergh, Patrick Demarchelier, Kenneth Willardt en Ellen von Unwerth.

Alle Experts

#message

Meer informatie