Préférence Les Balayages Lichtblond tot Donkerblond haar

√ Balayage voor natuurlijk ogende en stralende highlights
√ Subtiel kleurverloop vanaf de haaraanzet
√ Inclusief expert borstel voor eenvoudige applicatie

Productinformatie
L’Oréal Paris Préférence les Balayages haarverf is geschikt om een natuurlijk ogende balayage te creëren. In de verpakking bevindt zich een verhelderende crème, een ontkleuringspoeder en een ontwikkelcrème om eenvoudig het kleurmengsel te maken voor jouw stralende highlights. Dit kleurmengsel breng je aan op de bijgevoegde expert borstel, waarmee je eenvoudig zelf jouw natuurlijk ogende en stralende highlights creëert. De expert borstel is geïnspireerd op de technieken gebruikt in de salons om een natuurlijk ogende, fijne balayage in jouw haar te zetten. De expert borstel kan eenvoudig om twee vingers worden geschoven, wat ervoor zorgt dat het aanbrengen van jouw highlights makkelijk is. Ook zit er in de verpakking een haarmasker verreikt met kleurpigmenten. De kleurpigmenten in het haarmasker in combinatie met de expert borstel zorgen voor een subtiel kleurverloop vanaf de aanzet. L’Oréal Paris Préférence les Balayages haarverf is ideaal voor zowel ongekleurd steil als gekruld haar.
Ingrediënten
Ontkleuringspoeder:
Potassium Persulfate, Sodium Metasilicate, Sodium Persulfate, Ammonium Chloride, Kaolin, Sodium Lauryl Sulfate, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Edta, Cyamopsis Tetragonolobus Gum / Guar Gum, Hydrogenated Polydecene, Calcium Stearate. (F.I.L. C166140/2). Verhelderende Crème: Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Deceth-3, Laureth-12, Ammonium Hydroxide, Oleth-30, Lauric Acid, Glycol Distearate, Polyquaternium-22, Ethanolamine, Silica Dimethyl Silylate [Nano] / Silica Dimethyl Silylate, Carbomer, Edta, Parfum / Fragrance. (F.I.L. C208263/1).

Ontwikkelcrème:
Aqua / Water, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Salicylate, Trideceth-2 Carboxamide Mea, Phosphoric Acid, Ceteareth-25, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium Pyrophosphate, Glycerin. (F.I.L. C202319/2).

Haarmasker Voor Subtiele Aanzet:
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Amodimethicone, Sclerotium Gum, Hc Blue No. 2, Hc Violet No. 2, Hc Red No. 7, Sodium Chloride, Sodium Lignosulfonate, Phenoxyethanol, Ethanolamine, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, 3-Methylamino-4-Nitrophenoxyethanol, Limonene, 2-Nitro-5-Glyceryl Methylaniline, Isopropyl Alcohol, Basic Brown 17, Disperse Violet 1, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Coumarin, Parfum / Fragrance. (F.I.L. Z284383/1).
Gebruiksaanwijzing
Voorbereiding
Stap 1: Bedek je schouders met een oude handdoek en draag de handschoenen.

Stap 2: Doe het ontkleuringspoeder in de aanbrengflacon met ontwikkelcrème en voeg vervolgens de ontkleuringscrème toe. Goed mengen.

Stap 3: Giet het mengsel in een ondiepe, niet-metalen kom.

Het haar kleuren
Stap 4: Borstel het haar en verdeel het vanaf het achterhoofd in twee delen.

Stap 5: Breng het product aan op de expert borstel en begin bij de voorkant van het hoofd met aanbrengen.

Stap 6: Houd 2 vingers afstand van de haaraanzet. Borstel door de lok met de expert borstel om het product tot in de punten te verdelen. Zet de borstel vervolgens op de haaraanzet zonder nieuw product toe te voegen voor een evenredige verdeling van het product over de gehele lok.

Stap 7: Ga verder met aanbrengen en zet meer druk op de borstel naarmate je de lengtes en punten nadert zodat hier meer kleurmengsel wordt aangebracht. Vervolg deze stappen voor de rest van het haar. Zorg dat bij elke nieuwe lok de borstel goed is doordrenkt met het kleurmengsel zonder een overmatige hoeveelheid aan te brengen.

Stap 8: Laat 25-45 minuten inwerken, afhankelijk van de gewenste intensiteit.

Na het kleuren
Stap 9: Spoel grondig met lauw water zonder de handschoenen te verwijderen. Breng vervolgens je gebruikelijke shampoo aan om overtollig kleurmengsel te verwijderen. Spoel ten slotte opnieuw met lauwwarm water.

Stap 10: Droog het haar met een handdoek om overtollig water te verwijderen. Verwissel je handschoenen met een nieuw paar om het haarmasker voor subtiel kleurverloop vanaf de aanzet aan te brengen.

Stap 11: Neem de helft van de inhoud van de tube haarmasker en breng deze aan op de haaraanzet waar je je haar ontkleurd hebt. Masseer in met je vingers om de formule te activeren.

Stap 12: Laat het masker gedurende 10 minuten inwerken. Spoel opnieuw uit met lauw water zonder de handschoenen te verwijderen.

Let op: Het haarmasker heeft een donkere kleur door de kleurpigmenten. De kleur helpt voor een precieze applicatie op de haaraanzet, zal niet hechten aan de hoofdhuid en het haar niet donkerder kleuren.

Lees en volg altijd de gebruiksaanwijzing die bij de haarkleuring zit gevoegd.
Lichtblond tot Donkerblond Haar
Préférence
Les Balayages Lichtblond tot Donkerblond haar