Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
DIT ZIJN DE HAARKLEURTRENDS VAN DIT MOMENT

DIT ZIJN DE HAARKLEURTRENDS VAN DIT MOMENT

Elk jaar weer verschijnen er weer nieuwe trends op het gebied van kapsels en haarkleuring. En ook tegenwoordig zijn er weer een drietal bijgekomen. Welke is jouw favoriet?

Ombre

Met de Ombre look creëer je een natuurlijke, geleidelijke overgang vanaf de aanzet van het haar naar een andere kleur in de punten. Maar natuurlijk kun je ook met deze Ombre look variëren. Subtiel of opvallend, natuurlijk of kleurrijk; jij bepaalt wat bij jou past. Ombre Classic (een subtiele overgang van een donkere aanzet tot lichtere punten) of Ombre Color (een subtiele overgang van kleur, maar dan in intense, warme tinten als rood en koper).
DIY: Met Préférence Ombres kun je nu gemakkelijk thuis alle Ombre looks creëren met de bijgeleverde ‘expert’ borstel. Een bijkomend voordeel van deze look: je hoeft je uitgroei niet bij te werken.

Balayage

Balayage (spreek uit: bah-lee-aage) is een Franse kleurtechniek (balayage = veeg) voor blond en bruin haar die al sinds de jaren 70 bestaat. Het is prachtig om er tie-dyes en dip-dyes mee te maken, maar ook om hele natuurlijke kleureffecten te maken zonder die typische, opvallende high- en lowlight streep effecten. Ook fijn: met balayage is de uitgroei minder opvallend. Dat komt omdat de kleur zo natuurlijk in het haar gezet wordt waardoor het natuurlijk met het haar mee vervaagt. Je krijgt dus geen beschamende uitgroei-look en je hoeft minder vaak je haar bij te werken.

Strobing: de highlight voor het haar

Strobing is de opvolger van balayage. Overgewaaid uit de visagie – waarbij bepaalde delen van het gezicht gehighlight worden – is strobing van het haar het best te omschrijven als het high- en lowlighten van plukken. Hierdoor kan je het gezicht kaderen en kan het slanker lijken. Het is meer een custom made kleuring die niet alleen aansluit bij een kapsel, maar ook bij het gezicht.

ALLE INSPIREER MIJ
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie