Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Bronde haar?  Zo behoud je je nieuwe haarkleur

Bronde haar? Zo behoud je je nieuwe haarkleur

Nieuwe haarkleuren uitproberen is leuk, maar het is belangrijk om te weten dat gekleurd haar altijd extra verzorging nodig heeft! Dit is een aantal van onze beste tips om je nieuwe bronde kleur helder, glanzend en mooi te houden.
Bruin + blond = bronde

Bronde haar is een mooie mix van bruine kleuren en blondtinten. Heb je van nature bruin haar? Dan gebruik je subtiele highlights om je haar iets op te lichten en dat sunkissed effect te geven. Een bronde haarkleur zit precies tussen blond en bruin haar in. Met onze Préférence Glam Bronde haarkleuring geef je je haar eenvoudig die bronde look. Afhankelijk van de ondergrond van je haar creëer je het eindresultaat. Als je bijvoorbeeld middenbruin haar hebt creëer je met de Glam Bronde N6 koperen lokken. Préférence Glam Highlights N2 en N4 zijn te gebruiken op natuurlijk en op gekleurd haar. De N6 kan op gekleurd haar minder goed zichtbaar zijn.Speciale haarverzorging voor je bronde haarkleur

Om de levensduur van de kleurbehandeling te verlengen, raden we je aan om de volgende 3 haarverzorgingsstappen te volgen:


1. Shampoo en conditioner voor gekleurd haar

Iedere keer dat je je haar wast, zal je kleur wat kunnen vervagen. Gebruik een haarverzorgingslijn, zoals de L’Oréal Paris Elvive Color Vive lijn, die speciaal is ontwikkeld voor gekleurd haar om je lokken te beschermen en te verzorgen.

De Color Vive shampoo is verrijkt met:
• Color Protect Lijnzaad Elixer: houdt de kleur langer mooi;
• UVA/UVB filters, die je haar beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht dat de kleur vervaagt;
• Voedend concentraat dat je gekleurde haar verzorgt.

 2. Aanvullende verzorging voor bronde haar

Wil je je gekleurde lokken naast de standaard haarverzorging een extra oppepper geven? Gebruik dan een haarmasker, zoals het Color-Vive Instant Miracle Haarmasker voor gekleurd haar.

Een verzorgend haarmasker geeft het haar na een kleuring extra voeding om het in perfecte conditie te houden. De formule verzorgt het haar vanaf de haaraanzet tot in de punten van het haar. Je gekleurde haar voelt na een haarmasker weer zijdezacht aan.

Afhankelijk van de conditie van je haar kun je een of twee keer per week een masker blijven gebruiken. Het is naast je standaard haarverzorging met een shampoo en conditioner een goede aanvulling om je haar extra intensief te verzorgen. Een haarmasker geeft een intensievere verzorging dan een crèmespoeling.3. Bescherm je gekleurde haren tegen de hitte

De kwaliteit van föhns, stijl- en krultangen is de afgelopen jaren enorm verbeterd. Ze zijn daardoor minder schadelijk voor het haar. Toch is het belangrijk om nooit het belang van een goede hittebescherming te onderschatten, wanneer je je haar in model brengt met een föhn, krul- of stijltang.

De L'Oréal Paris Stylista The Blowdry Cream is een stylingproduct verrijkt met hydraterende druivenpit olie dat je gekleurde lokken beschermt tegen de hitte en langdurig in model brengt.

Stylista The Blowdry Cream

De stylingspray Heat Defense van Elnett heeft een tweevoudige werking en beschermt het haar tegen hitte tot 230°C. Het is speciaal ontwikkeld voor het glad maken van je haren met een stijltang of föhn en gaat pluizig haar tegen.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je je bronde gekleurde haar het hele jaar door glanzend houden.

Lees ook:

Drie tips voor de perfecte haarkleur
Haarkleuring voor thuis
Haarkleurtips om er jonger uit te zien

ALLE TIPS

#message

Meer informatie