Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Haar rood verven? Zo doe je dat

Haar rood verven? Zo doe je dat

Rood haar - het is mooi, levendig en valt op in de menigte. Van warme, oranjerode tinten tot een dieprode tint, er zijn veel manieren om je haar een gewaagde look te geven.


Heb je al vaker het idee om je haar rood te verven, maar maak je je zorgen over het onderhouden van de kleur? L’Oréal Paris heeft jaren besteed aan het perfectioneren van haarkleurproducten: levendig, vurig en felrood haar is gemakkelijker te bereiken én te behouden dan ooit.

Volg ons stappenplan met de stappen hoe je thuis je haar rood kunt verven: van het kiezen van de beste haarkleuring tot het verfproces en de nazorg.

Welke roodtint past bij mij?

Bij een koele, roze huidtint passen koele haartinten die de roodheid in het gezicht neutraliseren, zoals bordeauxrood of aubergine rood.

Bij warmere of olijfkleurige huidtinten werken warme, rode haarkleuren het beste: een kleur als mahonierood of koperrood complementeert je huidskleur.

Wil je een natuurlijk resultaat? Dan werkt het het beste om maximaal 2 tinten lichter of donkerder te gaan dan je oorspronkelijke haarkleur. Dit komt het beste overeen met de kleur van je wenkbrauwen en huidskleur.

Donker haar verven

Brunettes hebben een gemakkelijke haarkleur om over te stappen naar een rode haarkleur. De voorwaarde is wel, dat de rode haarkleur die je kiest, donkerder is dan je huidige tint. De rode tinten in permanente kleurstof zijn krachtig en transformeren bruin haar gemakkelijk.

Als je Zwart haar rood wil verven, dien je het haar eerst te ontkleuren met een ontkleuringsproduct.. Wil je geen permanente rode haarverf? Probeer dan onze Colorista Washout Red.

Je blonde tint verzorgen

Zorg ervoor dat je blonde gekleurde haar in topconditie is en blijft. Dat doe je door te investeren in speciale kleurverzorgende haarverzorgingsproducten om je lokken te verwennen. Zilvershampoos neutraliseren warmere tonen en verwijderen gele tonen, terwijl een rode shampoo levendige, warme tinten van strawberry blond zal verbeteren.

Blond haar rood verven

Voor blondines is het belangrijk om ervoor te zorgen dat rijke dieprode tinten niet roze uitslaan. Zorg ervoor dat je het haar na het kleuren op de juiste manier onderhoud om vervaging van de kleur te voorkomen en levendige lokken te houden.

Voorkomen dat je rode haarkleur vervaagt

Volg deze stappen om mooi, helderrood haar te krijgen met Préférence London 6.66 Zeer Intens Rood

Als je je haar niet volledig rood wilt verven, zijn dip-dyeing en ombre-technieken een geweldige manier om subtiele rode tonen te krijgen. Doe altijd 48 uur vóórdat je je haar kleurt een allergiewaarschuwingstest. In de gebruiksaanwijzing staat vermeld hoe je dit moet doen.

Stap 1: Een haarkleuring ‘pakt’ beter als je minstens een dag van tevoren geen shampoo meer hebt gebruikt. Draag handschoenen, bedek je schouders met een oude handdoek en draag oude kleding. Begin vervolgens met het uitborstelen van je haar en verdeel het in twee of drie secties. Zet deze plukken vast met haarspelden, waarbij de onderste laag los blijft.

Stap 2: Een eenvoudige tip om ervoor te zorgen dat je geen rode vlekken op je huid maakt: wrijf een dunne laag vaseline rond je haarlijn.

Stap 3: Volg altijd de instructies van de gebruiksaanwijzing. Breng de haarkleuring aan op de haaraanzet en breng vervolgens het resterende product aan op lengtes en haarpunten. Voor een gelijkmatige kleur is het gemakkelijker om iemand te laten helpen. Herhaal het kleuren laag voor laag, maak steeds een pluk los en zorg ervoor dat je elke haarpluk bedekt. Het aanbrengen van het product kan tussen de 10 en 20 minuten duren, afhankelijk van de dikte van je haar.

Stap 4: Nadat je de rode verf hebt aangebracht, zet je je haar vast zodat het uit de weg is. Verwijder overtollig product van de huid rondom de haarlijn. Hou de aanbevolen tijd van de gebruiksaanwijzing aan, maar controleer zelf ook regelmatig om te zien hoe het kleuringsproces verloopt. We raden aan om de volledige inwerktijd aan te houden voor een langhoudende kleur.

Stap 5: Zit de tijd erop? Was het haar tot het water helder is en breng de bijgevoegde conditioner aan. Laat de conditioner een tijdje langer zitten dan normaal om het vocht echt in het haar te houden. Droog het haar meteen om je nieuwe kleur te zien.


Hoe verzorg je rood gekleurd haar?

Het volgen van de juiste haarverzorgingsroutine voor kleuronderhoud en investeren in een goede kwaliteit haarkleuring voor thuis zijn essentieel voor het behoud van weelderige rode lokken.
Préférence is vakkundig geformuleerd om de kleur zo lang mogelijk vast te houden. Door Elvive Color Vive haarproducten in je dagelijkse routine te gebruiken, ziet het haar er langer stralend uit en krijgt het de voeding die het nodig heeft om er fris en verzorgd uit te zien.

ALLE HAARKLEURING TIPS

#message

Meer informatie