Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Q&A Sunkiss Jelly

Q&A Sunkiss Jelly

Casting Sunkiss Jelly is een zachte, geleidelijk lichtmakende behandeling voor natuurlijk haar, die na elk gebruik voor een geleidelijk zichtbaar lichter effect zorgt.

Wat voor resultaat mag ik verwachten? Casting Sunkiss Jelly maakt het haar na elk gebruik geleidelijk lichter. Het eindresultaat hangt af van je natuurlijke basis en van het resultaat dat je wilt bereiken.

Waar moet ik het aanbrengen? Casting Sunkiss Jelly is uniek, want je kunt het aanbrengen beter controleren. Je kunt de look krijgen die je wilt, door het product op verschillende manieren aan te brengen: op al het haar voor een complete lichtere look, op bepaalde plukken, op de punten of rondom je gezicht als je voor een natuurlijke en 'blurred' look gaat. Zo zonnig als jij het wilt! Kan ik het product gebruiken op donker haar? Casting Sunkiss Jelly wordt aanbevolen voor blond tot lichtbruin haar. Op donker haar kunnen de resultaten subtiel zijn en het eindresultaat kan warmer zijn. We adviseren dan ook eerst een test op één pluk haar te doen om het resultaat te bekijken voordat je het product op al je haar aanbrengt. Kan ik het product gebruiken op nat haar? Je kunt het aanbrengen op nat haar. Het vocht in de vezels zal echter verdund worden met de lichtmakende bestanddelen zodat de resultaten subtieler zijn. We adviseren dan ook om het aan te brengen op droog haar, zodat het resultaat beter zichtbaar is! Hoe vaak moet ik het aanbrengen? Breng het om de 23 dagen aan om het gewenste zongekuste effect te bereiken. Moet ik het uitspoelen? Nee, de Sunkiss Jelly hoef je niet uit te spoelen. Je hoeft je haar alleen maar te drogen. Waarom zie ik maar zo weinig verschil? Je ziet het resultaat beetje bij beetje verschijnen, telkens nadat je het product hebt aangebracht. Het leuke aan dit product is dat je je eigen unieke look kunt creëren en het zongekuste resultaat dat je wilt bereiken zelf kunt bepalen. Je kunt het product beter niet vaker dan om de 23 dagen aanbrengen.

ALLE HAARKLEURING TIPS

#message

Meer informatie