Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Platinablond haar: de beste haarkleuring en verzorging

Platinablond haar: de beste haarkleuring en verzorging

Platinablond is de lichtste blonde kleur die er is. De laatste jaren heeft deze zeer lichte kleur een enorme comeback gemaakt. Beroemdheden, bloggers en influencers kiezen massaal voor platinablond en wij snappen wel waarom. Durf jij ook? De L’Oréal Paris professionals verklappen je de beste haarkleuring- en verzorgingstips voor deze blonde kleur.


• Platinablond is de perfecte haarkleur voor de zomer. Deze haarkleur zorgt voor een zomers gevoel (en voor starende bewonderende blikken).

• In de winter hoef je echt niet terug naar een donkere coupe, want de platinablonde look staat ook erg cool in de winter.

• De witblonde tint brengt licht in je gezicht en laat je gelaat stralen. Of je nu van nature een brunette of blondine bent, platinablond kan altijd.

• Deze allover blonde look past zowel bij kort als lang haar.


Préférence | L'Oréal Paris

Haarkleuringen voor platinablond haar

L’Oréal Paris heeft verschillende producten om je die gewilde blonde lokken te geven.


Préférence les Blondissimes

Van de Préférence les Blondissimes heb je de 01 natuurlijke verheldering, 02 goud nuance en 03 de asnuance. Deze 3 kleuren verhelderen het natuurlijke haar 3 à 4 tinten. 01 is alleen een verheldering, 02 voegt een goudnuance toe aan het haar en de 03 voegt een asnuance toe of neutraliseert het geel pigment in het haar om een natuurlijke kleur blond te krijgen. De kleur vasthoudende verzorging met UV filter zorgt na het kleuren voor glanzend, zijdezacht haar. De platinum blond is alleen geschikt voor natuurlijk haar en verheldert je haar tot 6 tinten. Het eindresultaat is echter afhankelijk van de ondergrond waarop het wordt toegepast.

In deze tutorial zie je hoe gemakkelijk het is om thuis je haar te kleuren en glanzend platinablond haar te creëren.

Excellence Crème

Heb je grijs haar en wil je je grijze lokken omtoveren in prachtig platina blond? Excellence Crème is de haarkleuring voor een 100% perfecte grijsdekking. De crèmekleuring bevat een unieke drievoudige formule waardoor je haar vóór, tijdens en na het kleuren beschermd en verzorgd wordt. De lichtste kleur die gebruikt kan worden voor de dekking van grijze haren is kleurnummer 9. De Excellence Crème Blonde Supreme (01, 02 en 03) geven geen gegarandeerde grijsdekking aan de grijze haren. Wel is het zo dat als je de rest van je haar zo licht mogelijk kleurt, de grijze haren minder opvallen! Ook is dit product alleen geschikt om je natuurlijke haar lichter te kleuren.


Excellence Crème | L'Oréal Paris

In dit geval zou de Blonde Supreme van Excellence de beste keuze zijn.


Colorista Verhelderingseffect Platine Bleach

Met Colorista haarkleuring kun jij eindeloos variëren en precies de look creëren die bij jou past. L'Oréal Paris Colorista Blonde Platine Ontkleuring is perfect om je haar te verhelderen. Er zit geen ammoniak in het product, waardoor de haarkleuring ook een aangename geur geeft. Een ontkleuring is echter wel bedoeld als voorbereiding op een kleuring.


Je platinablonde haar verzorgen? Gebruik dan deze haarverzorgingsproducten

Om de koele blonde tint van je gekleurde haar te behouden, kun je een zilvershampoo gebruiken. Colorista Zilvershampoo is verrijkt met violetkleurige pigmenten. Violet is complementair aan geel. Dat wil zeggen dat deze kleuren elkaar neutraliseren. Het violet pigment in de zilvershampoo neutraliseert gele ondertonen in blond haar. Zo houd je je platinablonde haar dus echt witblond.

LEES OOK:

Haar kleuren mislukt: je blonde haar is oranje geworden.

ALLE HAARKLEURING TIPS

#message

Meer informatie