Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Rood haar: de beste haarkleuring en verzorging

Rood haar: de beste haarkleuring en verzorging

Heb je van nature rood haar en heeft het een beetje liefde en verzorging nodig? Of wil je eens iets anders en lijkt rood haar je wel wat? Lees dan hier onze tips voor een rode haarkleuring.


Of je nu gaat voor een felle vuurrode kleur, licht bessenrood of diep burgundy rood, er is altijd een rode kleur die bij jou past. Rood haar benadrukt de roodheid in je gezicht. Als je snel een rode kleur krijgt, kun je beter voor een lichtere, warme roodtint kiezen, zoals Casting Crème Gloss 6.54 donker mahonie koperblond.

Als je meer op zoek bent naar een natuurlijk rode haarkleur, ga dan voor burgundy, koper of amber. Voor een meer opvallende, individuele look kies je voor een pittige paprikarode, vuurrode of felrode haarkleur.

Haarkleuringen voor rood haar

L’Oréal Paris heeft verschillende haarkleuringsproducten om je stralende rode lokken te geven.

Casting Crème Gloss

Vind je het spannend om de stap te zetten en je haar rood te kleuren? Probeer dan eens een semi-permanente kleuring om te kijken hoe die bij je staat. De Casting Crème Gloss is een toon-op-toon haarkleuring en valt onder de semi-permanente haarkleuringen. Het merk bestaat uit een uitgebreide lijn kleuringen die tot 28 wasbeurten houden. Het fijne aan deze productlijn is dat je zelf kunt kiezen hoe rood je gaat. Wanneer je een kleur kiest die dicht bij je huidige haarkleur zit, zal de uitgroei minder zichtbaar zijn.

Heb je van nature blond haar en wil je het vooral wat meer pit geven? Dan staat een Casting Crème Gloss 734 Honey Crumble je vast erg mooi. Dit is een subtiele kleurverandering die je haar een warme gloed geeft.

L'Oréal Paris

Is je haar lichtbruin en wil je het een wat dieper rode tint geven richting licht mahonie bruin, dan is de Casting Crème Gloss 550 Raspberry Cupcake wellicht iets voor jou.

Roodtinten Excellence Crème en Préférence Infinia

7.43 Kopergoudblond, Excellence Crème 6.54 Donker Mahonie Koperblond, Préférence Infinia 7.40 Mango en Préférence Infinia 6.66 Booster Pure Scarlet Zeer intens Rood P67 geschikte keuzes. Voor brunettes zijn ook verschillende mooie roodvarianten beschikbaar: Excellence Crème 4.54 Kastanje Middenbruin, Préférence Infinia 4.66 Pure Ruby Intens Donkerrood P46 en Préférence Infinia 4.5 Riviera Mahonie Middenbruin.


Preference Infinia

L'Oréal Paris Colorista Washout Redhair

 

Met de L'Oréal Paris Colorista Washout Redhair Haarkleuring kun je tijdelijk een rode haarkleur creëren. Deze washout is vooral geschikt voor brunettes en blijft 1 tot 3 weken zitten. Je kunt je haar met de rode Colorista variant ook een complete metamorfose geven en de washout over je gehele haar gebruiken. Daarnaast kun je kiezen voor een ombré look, waarbij je alleen de haarpunten pakt. De laatste optie is het aanbrengen van rode lokken in het haar.

Je rode haar verzorgen? Gebruik dan deze haarverzorgingsproducten

Felrode en kopernuances staan er om bekend dat ze wat sneller vervagen. Maar geen nood, er zijn speciale shampoos en conditioners die de kleur beschermen en minder doen vervagen.

De Elvive Color Vive en de Botanicals lijn bevatten naast beschermende shampoos en conditioners ook haarmaskers en crèmes die je rood gekleurde haar zo lang mogelijk mooi houden. De producten beschermen je haarkleur tegen vervaging en behouden de kleurintensiteit. Bovendien voeden ze je haar, waardoor het in optimale conditie blijft: je rode lokken voelen met de Color Vive haarverzorging zijdezacht aan.

ALLE HAARKLEURING TIPS

#message

Meer informatie