Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Thuis je haar verven met permanente haarkleuring

Thuis je haar verven met permanente haarkleuring

Wil je je haar langdurig een andere kleur geven? Dan is ons assortiment aan permanente haarverf echt iets voor jou. Of je je haar nu verft om die hardnekkige grijze haren te camoufleren, wat extra glans en een mooie kleurnuance aan je haar wilt toevoegen of voor een compleet nieuwe look in een gewaagde tint gaat, er is een permanente haarkleuring voor ieder haartype en elke behoefte.

Stappenplan: haren verven met een permanente haarverf

Voordat je begint heb je dit nodig: 

• Excellence Crème met jouw goede kleur
• Oude handdoek
• Föhn (optioneel) In de Excellence Crème verpakking zit:
• Een tube kleurcrème (1a)
• Een flacon ontwikkelcrème (1b)
• Een zachte, verzorgende shampoo (2)
• Een voedend haarmasker (3)
• Handschoenen

Stap 1: Doe voordat je je haar kleurt 48 uur van tevoren altijd een allergiewaarschuwingstest. Zo controleer je of je huid allergisch reageert op het gebruik van haarkleurproducten. Breng een kleine hoeveelheid van de kleurcrème aan achter het oor. En controleer de huid na 48 uur op eventuele reacties of irritaties. Als je ook maar iets opmerkt, stop dan direct met het gebruiken van het product.

Stap 2: Sla een oude handdoek om je schouders en trek de handschoenen aan die bij de haarkleuring in de verpakking zitten.

Stap 3: Voeg de inhoud van de tube kleurcrème (1a) toe aan de flacon met ontwikkelcrème (1b).

Stap 4: Sluit de dop met aanbrengpunt goed af met je vinger. Schud de flacon krachtig, totdat de twee crèmes goed met elkaar gemengd zijn er een egaal mengsel ontstaat.

Stap 5: Start met het aanbrengen van de beschermende permanente crèmekleuring bij de haaraanzet op droog, ongewassen haar. Trek scheidingen in het haar om de haarkleuring overal bij de haaraanzet goed te verdelen. Masseer goed in en laat dit 20 minuten inwerken. Verdeel vervolgens de rest van het mengsel over de lengten en punten van het haar. Laat de haarkleuring nu nog 10 minuten inwerken.

Stap 6: Breng, met je handschoenen aan, een kleine hoeveelheid water aan op het haar en masseer het licht door. Spoel het haar uit totdat het spoelwater helder is.

Stap 7: Verwijder de handschoenen en breng de Zachte Verzorgende pH Shampoo aan en masseer in totdat het schuim rijk en dicht is. Spoel daarna goed uit.

Stap 8: Breng een hoeveelheid (ter grootte van een noot) van het voedende haarmasker aan op het haar. Laat dit haarmasker 3 minuten inwerken en spoel het daarna grondig uit. Je hoeft het haarmasker dus niet helemaal op te maken. Er zit genoeg in om het haar na het kleuren nog een aantal keer te verzorgen.

Stap 9: Föhn het haar droog indien hier jouw voorkeur naar uitgaat.

Stap 10: Voilà, je bent klaar. Dit waren alle stappen om je haar thuis te verven met een permanente haarverf.

Ontdek onze permanente haarkleuringen

Met de permanente haarkleuring Excellence Crème bescherm en verzorg je je haar, hoofdhuid en haarkleur. Deze haarkleuring blijft tot wel 6 weken mooi en biedt 100% grijsdekking.

Ook onze L’Oréal Paris Préférence lijn biedt een uitgebreid assortiment aan permanente haarkleuringen voor een intens glanzend resultaat. Dit product heeft een optimale grijsdekking, wat zorgt voor een natuurlijk ogend kleureffect.

ALLE HAARKLEURING TIPS

#message

Meer informatie