Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Welke haarkleur past het beste bij mij

Welke haarkleur past het beste bij mij

Daar sta je dan, voor een wand met tientallen haarkleuren. Je denkt bij jezelf: ‘Welke haarkleur past nou bij mij?’ We kennen het allemaal. En dus hebben we een hapklaar stappenplan voor je, dat jou helpt in de zoektocht naar de perfecte kleuring, speciaal voor jouw haar.Stap 1: Kies het type haarkleuring:
semi-permanent of permanent?

Ga je voor een semi-permanente haarkleuring en zoek je een natuurlijk, subtiel kleurverschil dat jouw haar meer glans en nuance geeft? Of zoek je meer verandering in kleur en kies je voor een permanente haarkleuring waarmee je meer kunt variëren?

Beide kleuringen kennen hun voordelen. Een voordeel van een semi-permanente kleuring is bijvoorbeeld dat de kleur tot 28 wasbeurten houdt. Je kunt dus eerst kijken of de kleur mooi is bij jou en je zult een minder zichtbaar kleurverschil teweegbrengen dan permanente haarkleuringen. Een semi-permanente kleuring kan jouw haar 1 tint donkerder of 1 tint lichter kleuren.

Het voordeel van een permanente kleuring is dat je voor een grotere kleurverandering kan kiezen en dat de kleur niet vervaagt. Je hebt er dus langer plezier van. We hebben de voordelen van de beide kleuringen voor je op een rijtje gezet:


De voordelen van een semi-permanente haarkleuring:

• Perfect geschikt om de eerste grijze haren te dekken.

• Het vervaagt na verloop van tijd waardoor de uitgroei nauwelijks zichtbaar is.

• De semi-permanente haarkleuring van L’Oréal Paris is Casting Crème Gloss. Deze haarkleuring blijft tot 28 wasbeurten mooi. Bijkomend voordeel is dat Casting Crème Gloss geen ammoniak bevat.


De voordelen van een permanente kleuring:

• Grotere kleurveranderingen.

• 100% dekking van je grijze haar, dus ook geschikt als je al grotendeels of volledig grijs bent.

• De twee permanente haarkleuringslijnen van L’Oréal Paris met de meeste keuze zijn Préférence Infinia en Excellence Crème. Wil je graag een meer natuurlijk ogend kleurresultaat met stralende glans, ga dan voor Préférence Infinia. Liever een egaal kleurresultaat dat jouw grijze haren met zekerheid dekt? Dan is Excellence Crème de juiste keus voor jou.


Stap 2: Kies welke haarkleur je wil

Om de juiste kleur te kunnen kiezen, gelden de volgende kleurnummers voor de haarkleuringen van L’Oréal Paris. De kleurnummers bestaan uit meerdere cijfers waarbij het eerste cijfer de kleurhoogte vertegenwoordigt en de tweede, derde en eventueel vierde cijfers de nuances. De kleurhoogtes en nuances kan je vinden op de voorzijde van de verpakking van Excellence, Préférence en Casting Crème Gloss. De eerste stap is het bepalen van jouw gewenste kleurhoogte. Deze kan je hieronder vinden:

Haarkleuringen | L'Oréal Paris

Tip: Mocht je erg twijfelen tussen twee tinten, kies dan de lichtste kleur. Het is altijd makkelijker om het haar later wat donkerder te kleuren als je het te licht vindt.


Stap 3: Kies welke nuance je in je haarkleur wil

Voordat je een haarkleuring uit het schap kiest, moet je eerst beslissen of – en wat voor – nuance jij graag wilt. Dit is het tweede nummer op de verpakking. Wat is een nuance? Nuances zijn extra kleurtinten die zijn toegevoegd aan de kleurhoogtes (zie stap 2) om meer diepte te creëren.

Hoe bepaal je de juiste nuance? Aan de hand van jouw kleurtype.

Haarkleurnuances | L'Oréal Paris

Vind jouw haarkleuring >

Lees ook:

Rood haar: de beste haarkleuring en verzorging

Zwart haar: De beste haarkleuring en verzorging

Kastanjebruin haar: De beste haarkleuring en verzorging

Tutorial: Hoe kleur ik mijn haar?

ALLE HAARKLEURING TIPS

#message

Meer informatie