Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Zwart haar: de beste haarkleuring en verzorging

Zwart haar: de beste haarkleuring en verzorging

Zwart haar staat prachtig, maar deze gewaagde kleur is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er binnen het zwarte kleurenpalet genoeg varianten om voor iedereen een geschikte kleur te vinden. Of je nu pikzwart haar wilt of zwart haar met een nuance. Hieronder vind je haarkleuradvies van de L’Oréal Paris professionals. Ontdek de zwarte haarkleuring die het best bij jou past.

De mate van zwart haar kan je een Keltische, mediterrane of Spaanse uitstraling geven. Heb je van nature een bleke huid, dan zal te donker haar je bleke gelaat benadrukken. Kies in dat geval liever voor een donkerbruine tint die voor wat warmte in het gezicht zorgt.


Haarkleuringen voor zwart haar

Je kunt voor een zwarte haarkleuring kiezen met een beetje kleur, zoals 100 Kaviaar, 200 Midnight Chocolate of 210 Myrtille Noire van Casting Crème Gloss. Een andere optie is de echte diepzwarte kleur zoals je krijgt bij Black Pearls 1.01 Intens IJzig Zwart en 1.07 Ultra Zwart van Préférence. Ook is er nog Excellence Crème nummer 1 voor een mooie kleur zwart.

Excellence Crème | L'Oréal Paris

L'Oréal Paris Colorista Paint Blue Black

Met de Colorista Paint Blueblack permanente haarkleuring geef je je donkere lokken een coole blauwe gloed. Het fijne aan de Colorista lijn is dat je verschillende effecten kunt aanbrengen. Je kunt all the way gaan en je haar een complete zwartblauwe kleur geven, maar subtiele blauwe lokken of een ombré look zijn ook mogelijk.

Excellence Crème | L'Oréal Paris

Twijfel je of de Colorista Paint Blue Black geschikt is voor jouw haar? Neem dan een kijkje op de FAQ pagina met de meest gestelde vragen over de Colorista haarkleuringen of neem contact op met ons Consumer Care Centrum voor meer informatie of advies over onze producten. Vergeet niet om je volledige adresgegevens en telefoonnummer in je bericht te vermelden zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected].


Je zwart gekleurde haar verzorgen? Gebruik deze haarverzorgingsproducten

Als je je haar zwart gekleurd hebt, wil je de kleur natuurlijk zo intens mogelijk houden. Gelukkig zijn er speciale haarverzorgingsproducten die je haarkleuring beschermen en verlengen. De Elvive Color Vive lijn bestaat uit diverse beschermende shampoos, conditioners en maskers en een dagcrème die gekleurd haar langer mooi houden. Jouw zwarte haar blijft extra lang mooi van kleur en dankzij de voedende ingrediënten voelt het zijdezacht aan.

Denk ook aan onze mooie Botanicals verzorgingslijn, welke ook shampoo voor gekleurd haar bevat zonder siliconen, parabenen of kleurstoffen. Gekleurd of dof haar wordt gehydrateerd en straalt weer.

ALLE HAARKLEURING TIPS

#message

Meer informatie