Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Stop haarbreuk: geef je haar een complete workout

Stop haarbreuk: geef je haar een complete workout

Als we een lijst zouden samenstellen met de belangrijkste haarproblemen dan zouden haarverlies, gespleten haarpunten en haarbreuk zeker in de top 5 staan. Heb je het gevoel dat je alles hebt geprobeerd om je lokken weer in topconditie te krijgen? Er is wellicht een oplossing voor jouw afbrekende haar.


Voeg de Elvive Full Resist haarverzorgingsproducten van L'Oréal Paris toe als onderdeel van je routine en profiteer van de voedende formule. Bovendien zijn ze speciaal ontwikkeld om het haar te versterken en weerstand te bieden tegen dagelijkse schade. Verrijkt met herstellende bestanddelen zoals arginine, biotine en Vitamine B5, garanderen we kracht in het haar en minder haar op de borstel.


Groepsfoto

Klaar voor een herstellende haarroutine?


Deze 3 anti-haarbreuk stappen zorgen voor het herstellen en versterken van haar dat de neiging heeft tot uitvallen:


Stap 1. Versterkende shampoo. Met de speciale formule vol krachtige ingrediënten, vormt deze haar herstellende shampoo de perfecte eerste stap naar het nieuwe leven van je lokken. Maak het haar goed nat en masseer de shampoo zachtjes in de hoofdhuid voor maximaal schadeherstel.


Stap 2. Versterkende conditioner. Voorkomt klitten in het haar en haarbreuk door het wassen met deze ontwarrende conditioner. Het voedt de haarzakjes, ontwart het haar en zorgt ervoor dat je haren sterker worden met meer weerstand in de wortels. Breng de Full Resist conditioner aan op nat, gewassen haar en besteed hierbij extra aandacht aan de punten. Voor een optimale werking laat je het een minuut intrekken voordat je het uitspoelt.


Stap 3. Versterkend haarmasker. Heeft je haar nog wat extra verzorging nodig? Dit haarverzorgingsmasker is een waardevolle toevoeging voor je gebruikelijke routine. Dankzij de lichtgewicht, veelzijdige formule kun je het zowel gebruiken als een leave-in masker en als intensieve behandeling onder de douche.


Als leave-in masker, breng je een kleine hoeveelheid aan op handdoek droog haar, waarbij je je concentreert op de lengtes en haarpunten. Masseer het als een spoeling op de hoofdhuid om de wortels te stimuleren of breng het aan op je lengtes om hun kracht weer op te bouwen. Laat het masker 1-3 minuten intrekken en spoel het uit.


Als je last hebt van haarbreuk dan is het nieuwe Elvive Full Resist haar herstellend behandelingsprogramma een effectieve manier om de controle over de gezondheid van je haar terug te krijgen.

MEER HAARVERZORGING TIPS

#message

Meer informatie