Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Wat doet arginine, biotine en vitamine B5 voor je haar?

Wat doet arginine, biotine en vitamine B5 voor je haar?

Maak je je zorgen over haarproblemen? Hoewel het in onze samenleving lijkt dat vooral mannen te kampen krijgen met haaruitval en dunner wordend haar, is het een feit dat ook vrouwen met dit haarprobleem te maken kunnen krijgen.


Arginine, biotine en vitamine B5 helpen bij haaruitval. Ontdek hoe je ze toevoegt aan je verzorgingsroutine om het haar te herstellen en versterken.

De belangrijkste voedingsstoffen voor gezond haar

Arginine is een cruciaal essentieel aminozuur voor de structuur van de vezel. Omdat arginine een natuurlijke bouwsteen van het haar is, kan het diep in de haarvezels doordringen - tot in de kern - om het van binnenuit te versterken.


Biotine versterkt breekbaar haar en gaat haaruitval door haarbreuk tegen. Het gebruik van een biotine shampoo zorgt voor sterkere haarlokken, dat met name in de lengtes wordt versterkt. Daarnaast helpt biotine bij het omzetten van vetten en suikers die essentieel zijn voor ons lichaam, waardoor het onze algehele gezondheid kan verbeteren.


Vitamine B5 zorgt voor een beschermende laag om de haren, wat het haar makkelijker hanteerbaar maakt. Het is belangrijk om te zoeken naar haarverzorgingsproducten met vitamine B5 voor haar dat een voedingsboost nodig heeft. Van vitamine B5 is bekend dat het het haar bij de wortels versterkt, en haarbreuk helpt verminderen. B5 is bovendien vochtinbrengend en laat het haren dikker lijken.

Bruin haar met een borstel

De complete workout voor jouw haar


Wanneer je al deze ingrediënten in je haarverzorgingsroutine combineert, zorgt dit voor een maximaal resultaat. Het Elvive Full Resist haar herstellend programma is méér dan een haarverzorgingsroutine, het is een complete workout voor jouw haar en biedt een drievoudige werking:


1. Versterkt de haarvezels effectief
2. Verbetert de haarsterkte
3. Herstelt de gezondheid van de hoofdhuidVolg de 3 eenvoudige stappen als haar herstellende verzorging voor haar en hoofdhuid:


Stap 1. Begin met de Versterkende Shampoo, ontwikkelt inclusief dit trio van superingrediënten. De shampoo helpt het haar voorzichtig te reinigen en zorgt voor een gezonde hoofdhuid zonder opbouw van schilfers.


Stap 2. De tweede stap is het gebruik van een Ontwarrende conditioner die haarbreuk tegengaat. Deze Versterkende Conditioner helpt het haar zacht te maken, gemakkelijk te ontwarren en herstructureert de haarvezel waardoor het glanst en sterker wordt. De formule bevat dezelfde voedingsstoffen als de shampoo.


Stap 3. Intensiveer je haarverzorgingsroutine met het Full Resist Versterkend Haarmasker. Geïnspireerd door de sportwereld werkt het masker als een proteïne shake voor je haar. Deze siliconenvrije formule helpt je haarsterkte en -volume weer op te bouwen. De krachtige formule, versterkt met arginine, biotine en vitamine B5 werkt op de hoofdhuid, wortels, lengtes en haarvezels en biedt een complete aanpak

MEER HAARVERZORGING TIPS

#message

Meer informatie