Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
De 10 haar tips voor thuis

De 10 haar tips voor thuis

Je haar goed verzorgen? Lees de ultieme tricks voor stralende haren tijdens het thuis blijven.


1. Geef gekleurd haar de juiste verzorging

Kleur je je haar? Zorg dan voor goede verzorging. Haarverf kan de buitenste laag van het haar beschadigen. Hoe vaker het haar gekleurd wordt, hoe erger de beschadiging wordt. Om het haar er alsnog glanzend en levendig uit te laten zien, zijn er een aantal dingen waar absoluut rekening mee moet worden gehouden. Hoe kan je je haar goed verzorgen en je kleur behouden? Gebruik de juiste shampoo en conditioners, onze Color Vive lijn is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. De pioenroos extracten en uv filter zorgen ervoor dat je haar zowel beschermd als gevoed wordt en je kleur behouden blijft. Verwen jezelf ook eens met een haarmasker. Geen overbodige luxe voor gekleurd haar!

2. Haal de gele gloed uit blond, grijs of gehighlight haar

Blond, grijs of gehighlight haar kan last hebben van een gele gloed. Color Vive Purple, verrijkt met paars pigment, vermindert deze warme tonen in het haar. Je kunt het nu zelf thuis uitproberen met de virtual try-on tool!

3. Laat dof haar stralen

Heb je dof haar? Spoel je haar voor 1 minuut met koud water. Het koude water zorgt ervoor dat de haarschubben dicht gaan. Je haar zal er direct minder dof en pluizig zijn. Dit is immers niet voor niet hét beauty geheim van de grote sterren

4. Verzorg en ontwar haar met de neiging tot vet worden zonder het te verzwaren

Heeft jouw haar de neiging snel vet te worden? Breng je conditioner aan vanaf de oorhoogte tot je haarpunten zodat de wortels niet vet worden. Of draai het om. Breng de conditioner aan als pre-wash, vóór de shampoo. Hierdoor ontwar je het haar zonder het te verzwaren. Slim he?

5. Verwen lange lokken

Een glanzende bos haar die danst over je schouders: een echte eyecatcher voor vele. Om deze droom werkelijkheid te maken heeft L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths ontwikkeld. Een herstellende formule met plantaardige keratine, vitamines en castorolie voor lang, beschadigd haar. Verzorg het haar door middel van het Elvive Dream Lengths Heat mask bestaande uit een heerlijke balsem. Het haar wordt intens gevoed, is vrij van klitten en beschermd tegen hitte van stylingapparaten.

Haar met handen door de haren

6. Geen kapper? Geen probleem

Heeft jouw haar eigenlijk echt een knipbeurt nodig? Zelf je haren knippen lijkt veel makkelijker dan dat het werkelijk is. Kies daarvoor voor de veilige optie: de No Haircut Cream van Elvive Dream Lengths. De leave-in crème voedt het haar en voorkomt dat het afzwakt en afbreekt. Een perfecte oplossing voor het gemiste bezoekje aan de kapper.

7. Verzorg zwak, breekbaar haar

Heb je zwak, breekbaar haar? Borstel je haar niet als het nat is. Je haar is altijd meer kwetsbaar als je net uit de douche komt. Daarnaast hebben we speciaal voor jou een nieuwe lijn ontwikkeld, Full Resist, een echte workout voor je haar. Het maakt je haar sterker en zorgt dat het minder snel uitvalt. Vooral het Power Masker is erg fijn voor extra stevigheid en herstel van het haar. Minder tijd? Je kunt het masker ook als leave in gebruiken.

8. Ga wrijving en haarbreuk tegen

Verkies een satijnen kussen boven katoen. Satijn vermindert wrijving en het onttrekken van vocht uit het haar. Niet alleen zorgt dit voor minder pluizig haar, maar ook voor minder vet haar, minder gespleten punten en haar wat beter in model blijft. Daarnaast is het ook super comfortabel!

9. Kies voor flexibele elastiekjes

Elastiekjes met metalen sluitingen hebben de neiging om het haar te beschadigen en verwarren. Kies daarom voor de vervanger: flexibele elastiekjes. Het voorkomt schade voor de haarvezelf, laat geen afdruk achter en is ook nog eens gemakkelijk uit de haren te krijgen.

10. Ga pluizig haar tegen

Last van pluizig haar? Douche met wat kouder water! Als je je haar met te heet water wast, was je letterlijk de natuurlijke oliën uit je haar. En laten deze oliën er nu net voor zorgen dat je haar zacht en glad aanvoelt. Was je haar daarom wat vaker met lauwwarm of koud water. Je haar gaat je dankbaar zijn. Ook helpt het om de föhn af en toe links te laten liggen. Daarnaast hebben we speciaal voor pluizig haar het sleek serum van Elvive Dream Lengths ontwikkeld. Wrijf het serum in je handen en breng aan op nat of droog haar. De cacaoboter in het serum zorgt ervoor dat pluis verdwijnt!

MEER HAARVERZORGING TIPS

#message

Meer informatie