Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
De beste haarproducten voor krullend haar

De beste haarproducten voor krullend haar

Een bos prachtige krullen heeft voldoende voeding en liefde nodig. Goed gevoed haar staat namelijk garant voor een mooie, gedefinieerde krul. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Pak je pluizige en droge haar aan vanaf de wortels en tover pluizend haar om in prachtige krullen.Hoe herken je krullend, pluizig haar?


Pluizig haar oogt vaak dof en de krullen die je van nature hebt, kunnen droog zijn en weinig definitie hebben. Krullend haar heeft een spiraalvormige structuur en is van nature droger. Een gezonde krul veert terug wanneer je eraan trekt en deze loslaat. Droge, doffe krullen hebben weinig veerkracht en doen dit niet. De kunst is om je krullende haar weer mooi glanzend en levendig te krijgen met een krul die er tot in de punten perfect uitziet.Hoe ontstaat krullend, pluizig haar?


Een gebrek aan olie in het haar zorgt voor pluizige, droge krullen. Om het beste uit je krullen te halen heeft dit haartype veel verzorging nodig. Maak gebruik van wat de natuur je geeft en masseer de hoofdhuid tijdens het wassen van je haar. Zo stimuleer je de talg aanmaak op de hoofdhuid en blijven je krullen van nature goed gevoed en gehydrateerd. Kies voor een speciale shampoo voor krullend haar. De Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Shampoo is een voedende verzorging speciaal voor droog, krullend haar. Het haar krijgt een zacht gevoel, gezonde glans, en een perfect gedefinieerde krul.Droge en pluizende krullen kunnen poreus en breekbaar zijn. Kam je haar voorzichtig met een grove kam en probeer de schade zoveel mogelijk te beperken door je haar bijvoorbeeld droog te deppen na het wassen in plaats van te wrijven met een handdoek. Probeer je haar zoveel mogelijk aan de lucht te laten drogen om de schade van hittestyling te beperken. Door je droge krulhaar met een föhn, krultang of stijltang in model te brengen, maak je het nog droger en poreuzer. Mocht je toch de föhn willen gebruiken, zet hem dan op de koelste stand om verdere uitdroging van je haar te voorkomen en gebruik altijd een hittebeschermend product, zoals de hittebeschermende volumespray van Elnett. Deze spray beschermt het haar tot 230°C.Hoe verzorg je krullend, pluizig haar?


Droge, pluizige krullen pak je het beste aan door het gebruik van voedende haarproducten die het haar intensief voeden, de haarschubben mooi glad maken en zo je krul extra definitie geven.

Pluizige krullen hebben extra behoefte aan voeding en verzorging. Pas je haarverzorging hierop aan en gebruik haarproducten speciaal voor krullend haar. Bijvoorbeeld een voedende shampoo en conditioner zoals Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging shampoo en conditioner. Een intensief voedend haarmasker is een goede toevoeging aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine. Gebruik na elke wasbeurt het liefst een leave-in product dat je haar ook gedurende de dag verzorgt, zoals Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Oil in Milk. Hiermee definieer je je krullen optimaal en breng je ze in model zonder ze te verzwaren. Ook handig voor onderweg!

Ontdek hier meer over de Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging lijn, speciaal ontwikkeld voor krullend haar.

Bekijk de gerelateerde producten hieronder.

MEER HAARVERZORGINGS TIPS

#message

Meer informatie