Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Van droog haar naar gevoed en glanzend haar

Van droog haar naar gevoed en glanzend haar

Heb je droog haar en droom je van gezond uitziend en glanzend haar? Ontdek de oorzaak van jouw droge lokken en ervaar hoe je het glad en zacht krijgt met behulp van haarproducten speciaal ontwikkeld voor droog haar.


Hoe herken je droog haar?


Droog haar heeft vaak een gebrek aan glans. Het oogt dof, voelt meestal stug aan en dit haartype is gevoeliger voor breuken en gespleten haarpunten. De veerkracht is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor stugge lokken. Voedende haarverzorgingsproducten speciaal geschikt voor droog haar zijn een goede oplossing om extreem droog haar te herstellen en het er weer gezond uit te laten zien en glanzend te maken. De Elvive Extraordinary Oil haarverzorgingslijn voedt het haar intens en laat je haren glanzen zonder het te verzwaren, met behulp van de olie-extracten die eraan toegevoegd zijn.


Waardoor krijg je droog haar?


Droog haar kan verschillende oorzaken hebben. Hieronder noemen we de top 3 van meest voorkomende oorzaken van droog haar en ontdek je handige tips hoe je het weer mooi en gevoed krijgt.


1. Droog haar door föhnen en stylen


Style je je haar regelmatig met een föhn, krultang of een stijltang? Door de hitte die hiermee gepaard gaat, beschadig je je haar en droogt het uit. Probeer het gebruik van je föhn zoveel mogelijk te beperken en laat je haar wat vaker aan de lucht drogen. Wees niet bang dat je dan met een minder stijlvolle look eindigt, want er zijn ook speciale verzorgingsproducten verkrijgbaar om je haar ook zonder stijltang of föhn op de juiste manier te stylen, zoals een mousse of een beach spray. Natuurlijk kun je je stylinggereedschap soms best gebruiken, maar zorg er dan voor dat je eerst een speciale hittebeschermende spray of crème aanbrengt, die het haar beschermt.

2. Heet water droogt je haar uit


Een warme douche is heerlijk, maar kan je haar behoorlijk uitdrogen. Heet water ontdoet het haar namelijk van huideigen oliën, waardoor je haar uitdroogt. Beperk de tijd onder de douche en zet de temperatuur een standje lager om de schade te beperken.

Je haar wassen met koud water zorgt ervoor dat de haarschubben zich beter sluiten, waardoor je haar minder pluist, gladder aanvoelt en je droge lokken meer zullen glanzen.

3. Airconditioner en verwarming


Het klimaat waarin je je begeeft is ook van invloed op je haarconditie. In ruimtes waar de verwarming of airconditioning aanstaat, wordt het haar droger en doffer. Speciale verzorgende shampoos en conditioners helpen je haar te herstellen. De Elvive Extraordinary Oil Voedende Shampoo en Conditioner voeden het haar vanaf de haarvezel en geven het haar een ultieme glans.

Hoe verzorg je droog haar?

Voeden en verzorgen zijn essentieel voor gezond en glanzend haar. Door voedende haarverzorging te gebruiken, geef je droge haren een extra impuls waardoor ze weer glanzend en levendig worden. Gebruik voedende haarproducten zoals Extraordinary Oil Voedende shampoo en conditioner om je haar er weer mooi uit te laten zien.

Droog haar behandelen en extra voeden doe je door regelmatig een haarmasker of een haarolie te gebruiken, zoals Elvive Extraordinary Oil haarmasker of leave-in haarolie. Deze verzorgingsproducten voor droog haar verrijken je haar met luxe oliën en voeden je haar tot in de punten.Ontdek hier meer over de Elvive Extraordinary Oil lijn, speciaal ontwikkeld voor droog haar.

Haarproducten voor droog haar met botanische ingrediënten

 

L'Oréal Paris presenteert Botanicals: een haarverzorgingslijn geïnspireerd door de natuur met zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zonder siliconen, parabenen en kleurstoffen. Geïnspireerd door de saffloerbloem ontwikkelden onze haarexperts een shampoo, conditioner, haarmasker en leave-in, afgestemd op de verzorging van droog haar.

Benieuwd naar deze botanische lijn speciaal voor droog haar? Ontdek het verhaal achter Saffloer >


Bekijk de gerelateerde producten hieronder.

MEER HAARVERZORGINGS TIPS

#message

Meer informatie