Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Haaroliën en haartype

Haaroliën en haartype

De Elvive Extraordinary Oil shampoo en conditioner is geschikt voor alle droge haartypes. Hij zorgt voor glanzend en geconditioneerd haar, dat zacht is zonder zwaar of vettig aan te voelen.

Keratine is de belangrijkste proteïne die in het haar wordt gevonden en die helpt het haar vorm te geven en sterker te maken. Lipiden zijn belangrijk voor de cohesie van de haarstructuur. Ze spelen een belangrijke rol bij de vorming van het intracellulaire cement en de zeer dunne laag die direct in verbinding staat met het oppervlak van de vezel. Talg vormt een extra vetlaag, beschermt de vezel door deze te bedekken en vormt een voortdurend vernieuwd waterbestendig laagje aan het oppervlak. Hierdoor voelt het haar zacht, glanzend en glossy aan. Zelfs het kleinste verschil in de samenstelling van het haar kan een enorm effect hebben op de sterkte en de uitstraling van het haar, dat misschien niet meteen merkbaar is. Shampoos helpen het dagelijkse vuil en de talg te verwijderen, die zich ophopen aan het oppervlak van het haar. Vervuiling, chemische behandelingen of je haar regelmatig borstelen zijn dagelijkse agressies die bijdragen aan de slijtage van het haar. Om de natuurlijke bescherming van de vezels te behouden, ongeacht het haartype, is het noodzakelijk om de lipidenbarrière te versterken om het haar te beschermen tegen agressies en schade, en tegelijkertijd het haar extra zachtheid, glans en gloss te geven.

Welk type (vet, droog enz.) of welke oorsprong (Aziatisch, Europees, Indiaas enz.) jouw haar ook heeft, het haar bestaat voornamelijk uit dezelfde bestanddelen, proteïnen en lipiden die door de talgkliereenheid worden aangemaakt.

ALLE HAARVERZORGING TIPS
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie