Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Zo houd je je gekleurde haar langer mooi

Zo houd je je gekleurde haar langer mooi

Heb je je haar pas gekleurd of laten kleuren? Dan wil je die intense, levendige kleur het liefst zo lang mogelijk vasthouden. Je gekleurde haar verzorgen met speciale haarproducten voor gekleurd haar is essentieel om je haarkleur fris en glanzend te houden.


De intensiteit van pas gekleurd haar


Laat je je haar kleuren bij de kapper of doe je het zelf thuis? Na elke nieuwe haarkleuring is je haarkleur glanzend, fris en levendig. Die intense haarkleur en mooie schittering wil je uiteraard zo lang mogelijk vasthouden, maar door diverse factoren vervaagt een levendige haarkleur snel met een doffe look als gevolg. Gekleurd haar heeft extra aandacht en verzorging nodig. Met de tips van onze haarexperts en de juiste haarverzorging voor gekleurd haar zorg je ervoor dat jouw haarkleur lang mooi en fris blijft, zodat je er optimaal van kunt genieten.


Waardoor gekleurd haar snel dof wordt


Of je nu highlights, zwart, bruin, rood of blond gekleurd haar hebt, na een tijdje verliest je haarkleur letterlijk haar glans. Gekleurd haar dat dof en droog oogt en voelt, heeft vaak behoefte aan voeding. Kies daarom voor voedende haarproducten en geef je haar een extra dosis voeding door wekelijks een beschermend haarmasker te gebruiken. Je haar voelt hierdoor zijdezacht aan en je kleur straalt weer alsof je je haar net gekleurd hebt.

Het leven in een vervuilde stad, UVA en UVB-straling kunnen je haarkleur dof en mat maken, waardoor je kleur er een stuk grauwer uitziet en glans verliest. UV-straling is het hele jaar door aanwezig, dus gebruik haarproducten die je haarkleur beschermt tegen deze invloeden van buitenaf, om de kleur zo mooi mogelijk te houden.

Een tip om je gekleurde haar optimaal tot zijn recht te laten komen is door je natuurlijke haartextuur te omarmen. Laat je haar aan de lucht drogen en zorg ervoor dat je haarkleur de show steelt. Gebruik een Beachwave Mist en creëer nonchalante golvende lokken of ga voor extra glans met een voedende haarolie, speciaal voor gekleurd haar.

Hoe verzorg je gekleurd haar?


Gekleurd haar heeft extra verzorging nodig, ongeacht welke kleur je kiest. Zorg ervoor dat je dagelijkse haarverzorging gebruikt die speciaal voor gekleurd haar is ontwikkeld. Elvive Color Vive Beschermende shampoo en conditioner bevat lijnzaad elixer en een voedend concentraat voor extra intensieve verzorging van je gekleurde haar. Ook beschermt deze haarverzorging je haar met UV-filters en maakt het je gekleurde haar extra zacht en glanzend.

Het Elvive Color Vive Haarmasker is een fijne toevoeging en geeft een extra oppepper aan je gekleurde lokken. Zo geniet je wekenlang van een intense haarkleur vol glans die gegarandeerd de aandacht trekt.Ontdek meer over de Elvive Color Vive haarverzorgingslijn en houd je gekleurde haar langer mooi >Haarproducten voor gekleurd haar zonder siliconen, kleurstoffen en parabenen


Naast de Elvive Color Vive haarverzorgingslijn, ontwikkelden de laboratoria van L'Oréal Paris ook een botanisch alternatief zonder siliconen, kleurstoffen en parabenen: Botanicals. Geïnspireerd op de kleurrijke geraniumbloem introduceerden wij een shampoo en conditioner speciaal voor gekleurd en dof haar.

Meer weten over deze lijn? Ontdek het verhaal achter de Geranium >


Bekijk de gerelateerde producten hieronder.

MEER HAARVERZORGINGS TIPS

#message

Meer informatie