Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Multimasking:  wat is het en wat doet het?

Multimasking: wat is het en wat doet het?

Een gezichtsmasker kennen we allemaal, een fijn product om je gezicht naast je dagelijkse verzorging een extra oppepper te geven. Maar ben je ook al bekend met ‘multimasking’ huidverzorging? Je gebruikt dan verschillende maskers op verschillende delen van je gezicht. We vertellen je hoe het precies werkt en wat het doet.
Hoe werkt multimasking?


Zoals de naam al doet vermoeden, multimasken is het gebruiken van meerdere maskers tegelijkertijd.


Waarom? Net zoals er verschillende huidtypes bestaan, is de huid op je gezicht niet overal hetzelfde. Zo is je T-zone, de huid op je neus en voorhoofd, vaak wat vetter, terwijl je wangen misschien juist wat droger zijn en je kin wellicht weer wat onrustiger is. Eén type masker werkt dan niet optimaal voor je hele gezicht.


De oplossing? Gebruik gelijktijdig meerdere maskers voor de verschillende zones van je gezicht. Breng de maskers aan op de plekken waar ze nodig zijn en jouw huid krijgt precies de juiste mix van ingrediënten die ze nodig heeft.Pure Clay Masks: kleimaskers voor een zuivere en stralende huid


Wil je een gezichtsverzorging op maat? Dan is de Pure Clay Mask serie van L’Oréal Paris echt iets voor jou. Deze serie bestaat uit vier kleurrijke kleimaskers - een zuiverend, detox, exfoliërend en anti-imperfecties masker - die geschikt zijn voor multimasking, omdat je ze heel goed met elkaar kan combineren. Elk masker heeft een ander effect.
Multimasking: wat is het en wat doet het?Het zwarte detox kleimasker: L’Oréal Paris Pure Clay Detox met steenkool


De eerste en belangrijkste stap voor een gezonde huid is een zorgvuldige reiniging. Dit zwarte kleimasker werkt als een ware detox voor je huid. Detox is de afkorting van detoxificatie en staat voor ontgifting of ontslakking. Het zwarte steenkoolextract in dit kleimasker is hét ingrediënt dat je huid zuivert en vuil verwijdert, waardoor je huid weer gaat stralen. Breng het aan op de gebieden die wel wat extra liefde en verzorging kunnen gebruiken, zoals je neus en je kin. Al na zeven dagen is je huid zuiverder en oogt de teint stralender.

Multimasking: wat is het en wat doet het?

Het groene gezichtsmasker met eucalyptus behandelt de onzuivere en vette huid


Het groengekleurde zuiverende masker uit de Pure Clay Masks serie is speciaal ontwikkeld voor de vettere zones van het gezicht, zoals de T-zone. De eucalyptus in dit kleimasker ruikt niet alleen heerlijk fris, dit bestanddeel staat ook bekend om de zuiverende werking. Bovendien matteert het de huid. Het effect is een frisse, comfortabele en zuivere huid. Na een week voelt de huid nog heerlijk zacht en ziet deze er mooi mat uit. Een glimmend gezicht is met dit gezichtsmasker voortaan verleden tijd.

Multimasking: wat is het en wat doet het?

Het rode detox kleimasker: L’Oréal Paris Pure Clay masker met roodalg extract


De rode variant uit de Pure Clay Mask serie heeft een exfoliërende werking. Exfoliëren is het proces waarbij de bovenste dode huidcellen van de huid worden vervangen door nieuwe, jonge huidcellen. Dit is een natuurlijk proces van je lichaam, maar je kunt je huid hier wel een handje bij helpen. De rode alg in dit kleimasker is een exfoliant dat de dode huidcellen verwijdert en de poriën verkleint, waardoor vuil minder kans heeft. Je gebruikt het op de doffe zones van je huid. Dit gezichtsmasker geeft na zeven dagen een gladdere en zachtere huid die er zichtbaar beter uitziet.

Multimasking: wat is het en wat doet het?

Het blauwe gezichtsmasker met zeewier behandelt mee-eters en verfijnt poriën


Het blauwe masker staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen. Het zeewier-extract in dit masker is hét ingrediënt dat de poriën van je huid verfijnt en mee-eters vermindert. Brengt het aan op de gebieden die wel wat extra liefde en verzorging kunnen gebruiken en die meestal wat vetter zijn, zoals je voorhoofd, neus en kin. Je huid ziet er direct gladder en schoner uit. Al na zeven dagen zijn je poriën verfijnt en oogt de huid matter.

Multimasking: wat is het en wat doet het?

Een zuiverend of een vochtinbrengend masker, welk masker is goed voor jou?


Hoe weet je welk gezichtsmasker de beste keus is voor jou? Simpel, jij kent jouw huid het best en weet wat de verschillende behoeften van je huid zijn. De verschillende soorten Pure Clay Masks kun je multimasken en meerdere maskers tegelijkertijd aanbrengen.
Multimasking: wat is het en wat doet het?
Bepaal zelf waar je welk masker aanbrengt. Gebruik het groene eucalyptus masker bijvoorbeeld op de glimmende delen van je gezicht. Zet het zwarte steenkool masker in als extra verzorging om je wangen te laten stralen, gebruik het rode, exfoliërende masker op de drogere zones van je gezicht, zoals de zijkanten van je gezicht en het blauwe zeewier masker als je last hebt van mee-eters op je kin, neus of voorhoofd.

Eén ding is zeker, na amper tien minuten multimasken is jouw huid zichtbaar verbeterd, egaler en stralender.

MEER TIPS

#message

Meer informatie