Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
7 dagen om het vochtgehalte van je huid een boost te geven

7 dagen om het vochtgehalte van je huid een boost te geven

Merk je dat je huid is uitgedroogd? Kun je wel wat extra volume gebruiken? L’Oréal Paris heeft een must-have beautygeheim voor je ontwikkeld! Het zijn de Revitalift Filler Ampullen en ze kunnen jouw huidverzorging routine revolutionair veranderen. Dankzij de 7 ampullen met puur Hyaluronzuur lijkt de huid voller en intens gehydrateerd na 7 dagen.
1. De kracht van Hyaluronzuur


Wist je dat Hyaluronzuur een effectief ingrediënt is om een droge huid tegen te gaan en de huid haar volume terug te geven? Hyaluronzuur is een van de hoofdcomponenten van je huid. Het zit van nature in de huid waar het een belangrijke rol speelt in de natuurlijke hydratatie van de huid. Helaas wordt de hoeveelheid Hyaluronzuur in je huid minder naarmate je ouder wordt. Dus, wanneer je Hyaluronzuur op dagelijkse basis gebruikt, zorg je ervoor dat je huid onder alle omstandigheden fris en gehydrateerd blijft.

Meer weten over dit krachtige ingrediënt? Je leest het in dit aritkel over hyaluronzuur.2. Ervaar meer volume na 7 dagen!


Met de Revitalift Filler Ampullen heeft L’Oréal Paris een intens shot van puur Hyaluronzuur gecreëerd. Het geheim van deze kuur? Het is een pure mix van grote en kleine moleculen van Hyaluronzuur. De grote moleculen kunnen je huid niet doordringen, maar hydrateren en beschermen de huid op de oppervlakte. De kleine moleculen daarentegen, vullen de huid diep met hydratatie. Gecombineerd met Vitamine B5 geeft dit krachtige duo jouw gezicht een perfecte opvulling en volume. De huid oogt jonger, frisser en straalt meer.
3. Hoe moet je de Hyaluronkuur gebruiken?


Om de resultaten te maximaliseren, gebruik je eenmaal per dag een ampul nadat je je huid hebt gereinigd en voordat je een crème aanbrengt. Wat is een goed moment van de dag? Voordat je gaat slapen! Waarom? Omdat je huid ‘s nachts haar cellen vernieuwt. Daarom is dat het goede moment om je huid een dosis Hyaluronzuur te geven om het herstelproces van de huid te optimaliseren en de huid intens te hydrateren. Wanneer je opstaat oogt je huid stralend, relaxed en volumieus. Tip: Vergeet je borst en nek niet in te smeren voor een optimaal resultaat.4. Op zoek naar meer?


Natuurlijk kun je de Revitalift Filler Ampullen zo vaak gebruiken als je wilt. Hoe meer Hyaluronzuur je op de huid aanbrengt, hoe meer de huid straalt en volume heeft. Dus als je wilt, kun je de Hyaluronkuur toevoegen aan je dagelijkse beauty routine gedurende het hele jaar. Je kunt het ook eenmalig gebruiken als een shot van hydratatie en volume waneer je huid het het meest nodig heeft. Klinkt goed? Lees meer over het product op de Ampullen productpagina en bekijk de tutorial over het gebruik.


Lees ook:

Wat is hyaluronzuur en wat doet het?
Op welke leeftijd moet je starten met het gebruik van hyaluronzuur?
Veranderingen van de huid tijdens de menopauze

MEER HUIDVERZORGING TIPS

#message

Meer informatie