Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Deze volume mascara werkt het beste voor jouw wimpers

Deze volume mascara werkt het beste voor jouw wimpers

Al jaren op zoek naar de perfecte mascara? Stop je zoektocht maar, want wij hebben het antwoord. De keuze voor een mascara is namelijk heel persoonlijk. De één heeft meer kleur nodig, de ander wil liever volume en weer een ander heeft baat bij een mooie krul. Daarom bevat het assortiment van L'Oréal Paris ook zo veel verschillende formules. Op zoek naar volume? We lichten de verschillen tussen L’Oréal Paris’ Volume Million Lashes mascara’s uit, dé mascaralijn die zich focus op volumineuze wimpers.

De juiste mascara voor meer volume

Alle uitvoeringen van de Volume Million Lashes mascara hebben één eigenschap gemeen: ze geven je wimpers ontzettend veel volume.

Maar hoe kies je tussen al die Volume Million Lashes-varianten de mascara die het beste bij jou past? We zetten de verschillende mascara’s en hun functies voor je op een rij.

Marscara L'Oréal 2

Volume Million Lashes Black mascara: voor volle wimpers

Is het je wens om volle wimpers te hebben? De unieke formule van de Volume Million Lashes Black mascara omhult ieder wimperhaartje van de aanzet tot in de punt met een mascaralaagje. Met deze mascara tonen je wimpers tot wel drie keer voller. De mascara heeft een dik, flexibel borsteltje van kunststof, waarmee je het gemakkelijk aanbrengt.

Mascara Volume Million Lashes Black
Model Black Volume Million Lashes

Heb je lichte wimpers? Kies dan voor Volume Million Lashes Extra Black

Zijn jouw wimpers van zichzelf erg licht? Dan wil je graag een mascara die je wimpers intens kleurt. De Volume Million Lashes Extra Black heeft een speciale formule die verrijkt is met extra zwartpigmenten. Dit heeft als voordeel dat je er een intens zwart gekleurde oogopslag mee creëert.

Extra Black Mascara
Model Extra Black Volume Million Lashes

Perfecte separatie met de Volume Million Lashes Excess

Een veel voorkomend probleem van mascara is dat je wimpers snel aan elkaar kunnen klonteren. Wil je volume en perfect gesepareerde wimpers? Dan is de Volume Million Lashes Excess jouw favoriet. Om te voorkomen dat je wimpers aan elkaar plakken, heeft het borsteltje van deze mascara ontelbaar veel haartjes. Klonteren is dankzij de unieke 'anti-klonter wimper' formule voortaan verleden tijd.

Nooit meer uitgelopen mascara met de Volume Million Lashes Waterproof

De waterproof variant van de Volume Million Lashes mascara heeft als groot voordeel dat de mascara niet uitloopt en de kleur super lang blijft zitten. Er is nog een belangrijk pluspunt. Deze mascara heeft ook de eigenschap je wimpers heel lang in de krul te houden. Perfect gekleurde én gekrulde wimpers dus.

Waterproof Mascara
Model Waterproof Volume Million Lashes

Volume Million Lashes Féline geeft je ogen een katachtige oogopslag

Altijd al een katachtige oogopslag willen hebben? Dan is de Volume Million Lashes Féline jouw antwoord. Deze mascara met glossy, zwarte formule heeft een gebogen borsteltje waardoor je die cat eye look eenvoudig kopieert. Ook geeft het je wimpers een boost aan glans en enorm veel volume.

Feline Mascara
Model Feline Million Volume Lashes

De Volume Million Lashes Fatale maakt van jou een femme fatale

Extreem veel volume, perfecte separatie, intens zwart, dat is waar de Volume Million Lashes Fatale voor staat. Deze super zwarte mascara creëert een intense femme fatale oogopslag. Het borsteltje kenmerkt zich door de vele korte haartjes die je wimpers gemakkelijk in model brengen.

Mascara Fatale
Model Fatale Volume Million Lashes

Bekijk de gerelateerde producten hieronder.

MEER MAKE-UP TIPS

#message

Meer informatie