Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Dit is wat verschillende eyeliners voor je ogen doen

Dit is wat verschillende eyeliners voor je ogen doen

Ben je op zoek naar een mooie dagelijkse oogmake-up look die net iets meer omvat dan alleen een laagje mascara? Dan is eyeliner het product voor jou om je ogen te accentueren. Met eyeliner creëer je namelijk de meest klassieke en vrouwelijke ooglooks.

Het assortiment van L’Oréal Paris bevat veel soorten eyeliners en oogpotloden, met ieder hun eigen werking en voordelen. Maar hoe weet je nu welke eyeliner het beste werkt voor jou? Dat ligt aan het resultaat dat je wilt bereiken. Want voor iedere ooglook is er een andere eyeliner of een ander oogpotlood met zijn eigen functie. Wij zetten de verschillende soorten eyeliners en oogpotloden voor je op een rij.

Oogpotloden en crayons

Superliner Le Khôl

Het voordeel van de Superliner Le Khôl? Dit oogpotlood heeft een crème-achtige textuur. Daardoor breng je hem erg gemakkelijk aan. Met het potlood kun je je ooglook eenvoudig afwisselen. Als je het oogpotlood licht aanbrengt en het lijntje iets uitveegt met een kwastje, krijg je een natuurlijk resultaat. Wil je een meer intense uitstraling, dan houd je de lijn strak en zet je hem dik aan. Ook heel stijlvol is een half lijntje op je oogleden. Begin hiervoor in het midden van je ooglid en werk het lijntje naar buiten toe uit.

Super Liner Le Khol

Paradise Extatic Kajal

Uniek aan de populaire Paradise Extatic Kajal is zijn veelzijdige punt. De Kajal is namelijk geen eyeliner, maar een multifunctioneel crayon. Dankzij de kegelvormige applicator breng je de Kajal eenvoudig aan. Met dit diepzwarte krijtje teken je niet alleen een smal lijntje, maar met de schuine zijden kun je je ooglid ook inkleuren of een dikkere lijn trekken.
Paradisa extatic Kaja

Infallible Gel Crayon 24H eyeliner

Supersnel een intense, diepzwarte lijn tekenen? Dan is de Infallible Gel Crayon perfect. Net als de Kajal is dit een crayon, maar dan op basis van gelpigmenten. Dit maakt hem super sterk gepigmenteerd waardoor je een intens zwarte lijn creëert. De gelformule zorgt ervoor dat je er gemakkelijk mee over je ooglid glijdt. Dit eyeliner potlood is waterproof en houdt tot wel 24 uur.
Infallible Gel Crayon

Eyeliner stiften

Super Liner Perfect Slim

De stiftapplicator van de Super Liner Perfect Slim is super effectief. In een mum van tijd teken je een dun lijntje van slechts 0,4 mm. Met de smalle punt kun je een heel precies lijntje langs je wimperrand tekenen. Het puntje is zelfs zo dun, dat je hem ook kunt inzetten om de ruimte tussen je wimperhaartjes op te vullen. Het resultaat: je wimpers lijken voller, wat zorgt voor een nog intensere blik.
Super Liner Perfect Slim

Superliner Ultra Precision

De Superliner Ultra Precision is de ideale cat eye-eyeliner. Deze vloeibare eyeliner heeft een zeer flexibele stiftapplicator waarmee je heel gemakkelijk en super precies kunt werken. Het maken van een verleidelijke wing is met de Superliner een koud kunstje. Daarnaast is ook de structuur van deze eyeliner uniek, omdat de formule van deze vloeibare oogmake-up langhoudend, maar toch heel zacht voor je ogen is.
Super Liner Ultra Precision

Bekijk de gerelateerde producten hieronder.

MEER MAKE-UP TIPS

#message

Meer informatie