Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
In drie stappen een intense oogopslag

In drie stappen een intense oogopslag

Heb je wel eens van de term 'eye sculpting' gehoord? Dit is een make-uptechniek waarbij je de nadruk op je ogen legt. De trend van contouren en sculpten beperkt zich namelijk niet alleen tot het gezicht of de lippen. Hoe je aan de slag gaat met oogcontouring? Je leest het hier.


Door middel van eye sculpting creëer je in drie gemakkelijke stappen een intense oogopslag. Te beginnen met je wenkbrauwen, gevolgd door eyeliner en mascara. Hieronder leggen we je de eye sculpting routine uit.

Eye sculpting make-up stappenplan

Stap 1: Wenkbrauwen omlijsten je ogen

Wenkbrauwen zijn onmisbaar bij een goede make-up look en ook bij eye sculpting start je met je wenkbrauwen. De eerste stap is het gebruiken van een wenkbrauwmascara, zoals de Brow Artist Plumper van L'Oréal Paris. Zo geef je je wenkbrauwen de juiste vorm en meer volume, waardoor ze je ogen omlijsten.

De Brow Artist Plumper brengt je wenkbrauwen in model en kleurt ze ook subtiel. Borstel de haartjes bij de aanzet omhoog en borstel vervolgens naar de zijkant. De Brow Artist Plumper is verkrijgbaar in drie kleuren: Blonde, Brunette en Transparant.

Brow Artist Plumper

Stap 2: De juiste eyeliner om je ogen te benadrukken

Met een goede eyeliner en de manier waarop je een eyeliner zet, laat je jouw oogvorm beter tot zijn recht komen. Deze stap omvat het echte contouren van jouw ogen. Dit is een precies werkje, gebruik daarom het liefst een vloeibare eyeliner, zoals de Super Liner Perfect Slim eyeliner van L'Oréal Paris. Dit is een liquid eyeliner waarmee je eenvoudig strakke lijnen zet.

Bij iedere vorm ogen past weer een andere manier van het aanbrengen van de eyeliner om je ogen te laten spreken.

SuperLiner Eyeliner

Heb je amandelvormige ogen? Begin dan met een dunne lijn die je steeds dikker aanzet naar mate je de buitenste ooghoek nadert.
Ronde ogen? Laat je ogen dan langer lijken, door de eyeliner lijn een stukje door te trekken. Ook een winged eyeliner is perfect voor jouw oogvorm.
Heb je hangende oogleden? Als je ogen een beetje hangen, kun je ze met eyeliner een 'lift' geven. Zo'n liftend effect bereik je door middel van een eyeliner wing die je schuin omhoog aanbrengt.

Stap 3: Mascara voor extra impact

Voor stap 3 gebruik je een mascara, waarmee je jouw wimpers sculpt. De False Lash Sculpt mascara zorgt voor een maximale impact van je oogopslag. Door het borsteltje tegen de wimperaanzet te zetten, blijft er een zwart lijntje aan de binnenkant van je bovenste wimperrand achter. Die zwarte lijn heet ook wel de tightline. Dit creëert een vollere wimperrand - je wimpers lijken optisch langer- en zo worden de contouren van je ogen extra geaccentueerd.

Het kamborsteltje is zo ontworpen dat het de wimpers als een waaier omhoog en naar buiten duwt. Je kunt de wimpers makkelijk separeren en je komt er zelfs mee bij de wimpers in de buitenste ooghoeken.

Nog een fijn pluspunt: deze mascara bevat een vezelrijke formule die de wimpers soepel laat aanvoelen. Het borsteltje geeft de perfecte hoeveelheid mascara af, waardoor je je wimpers met een enkele beweging een diepzwarte finish geeft. Het resultaat? Schitterende ogen in slechts drie eenvoudige stappen.

False Lash Sculpt Mascara

 

Bekijk de gerelateerde producten hieronder.

MEER MAKE-UP TIPS

#message

Meer informatie