Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Wenkbrauwen bijtekenen Met een wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwen bijtekenen Met een wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling van je gezicht. Door ze op de juiste manier bij te werken, kun je je gezicht definiëren en je ogen beter uit laten komen. Een wenkbrauwpotlood biedt hierbij uitkomst. Hieronder lees je meer over het bijwerken van je wenkbrauwen en nemen we je stap voor stap mee in het gebruik van een wenkbrauwpotlood.
1. Moet ik mijn wenkbrauwen epileren of laten groeien?


Voordat je begint met het bijtekenen van je wenkbrauwen, zorg je voor een goede basis: je natuurlijke wenkbrauwen. Met behulp van een pincet kun je gemakkelijk en precies de haartjes waar je niet tevreden over bent weghalen. Vind je het belangrijk dat je wenkbrauwen natuurlijk ogen? Gebruik je pincet dan alleen om de haartjes die echt in de weg zitten te verwijderen. 2. Is het belangrijk dat mijn wenkbrauwen symmetrisch zijn?


Wenkbrauwen lijken op elkaar, maar zijn niet gelijk. Wanneer je je te veel richt op perfectie, loop je het risico dat je te veel haartjes verwijdert of je je wenkbrauwen te zwaar bijtekent.
3. Hoe bepaal ik de vorm van mijn wenkbrauwen?


Om te bepalen welke wenkbrauwvorm het best past bij jouw gezicht, ga je als volgt te werk: houd je wenkbrauwpotlood verticaal langs je neusvleugel. Het punt waar het potlood je wenkbrauw kruist is de beste plek om je wenkbrauw te laten beginnen. Draai je wenkbrauwpotlood nu naar de buitenste hoek van je oog. Daar waar het potlood het verlengde van je neusvleugel en je ooghoek je wenkbrauw kruist, is de plek waar je wenkbrauw moet eindigen. Verwijder de haartjes die buiten het begin- en het eindpunt van je wenkbrauw vallen.
Bepaal de vorm van je wenkbrauwen


4. Wenkbrauwen in model kammen


Voordat je je wenkbrauwen bijtekent, kam je ze in model. Op deze manier kun je namelijk goed zien op welke plaatsen jouw wenkbrauwen extra kleur nodig hebben. 
Wenkbrauwen in model kammen


5. Wenkbrauwen bijtekenen


Nu ben je klaar om je wenkbrauwen bij te tekenen. Volg tijdens het bijtekenen de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen. Een natuurlijke wenkbrauw is lichter in de binnenste hoek dan in de buitenste hoek. Let er dus op dat je niet te regelmatig tekent, dit veroorzaakt een onnatuurlijk effect.
Wenkbrauwen bijtekenen met een wenkbrauwpotlood


6. De kleur van bijgetekende wenkbrauwen vervagen


Als laatste stap kam je de wenkbrauwen nog eens door. Op deze manier verzacht je potloodstrepen die net wat te intens zijn aangebracht. Het Brow Artist Xpert wenkbrauwpotlood is ideaal voor het volgen van dit stappenplan. Naast dat het een prettige, brede potloodpunt heeft, bevat het ook een borstel waar je je wenkbrauwen mee kunt kammen. Het verschil tussen het begin- en het eindresultaat kun je hier bekijken.
Wenkbrauw voor en na het gebruik van een wenkbrauwpotlood
 

Bekijk de gerelateerde producten hieronder.

MEER MAKE-UP TIPS

#message

Meer informatie