Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Zo creëer je volle lippen in 4 stappen

Zo creëer je volle lippen in 4 stappen

Volle lippen zijn al een aantal jaar het schoonheidsideaal. Iedere vrouw wil mooie, volle lippen. Helaas is niet iedere vrouw hiermee gezegend. Je kunt natuurlijk naar de plastisch chirurg voor fillers of botox om je lippen tijdelijk te laten opvullen, maar dit is best een ingrijpende oplossing. Gelukkig is er ook een iets minder drastische manier, want met de juiste lip make-up kom je al een heel eind. De lipliners hieronder bezorgen je vollere lippen in een handomdraai.

Lipliners gebruik je om je lippen te omlijnen. Dit lijntje helpt het uitlopen van lipstick tegen te gaan en zorgt ervoor dat je je lippenstift minder vaak hoeft bij te werken, doordat het langer blijft zitten. Dat is niet het enige voordeel. Je creëert er dus ook een vollere lip mee. We leggen je hieronder uit hoe je dat precies aanpakt. We leren je hoe je met een lipliner de vorm van je lippen benadrukt en het eindresultaat er toch natuurlijk uitziet.

Infaillible Longwear Lip Liner


De Infaillible Longwear Lip Liner is hier perfect voor. Deze lipliner heeft een speciale krijtachtige formule, waardoor hij soepel langs je lippen glijdt en je heel gemakkelijk een lijntje om je lippen tekent. Nog een voordeel: de liner blijft superlang zitten. Het krijtje heeft een smalle punt zodat je er heel precies mee kunt werken. Is de punt niet scherp genoeg meer? Dan kun je hem zo weer bijslijpen.

De Infaillible Longwear Lip Liners zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, van nude, roze tot rood en paars. De lipliners matchen perfect met de Infaillible Paint lipsticks. De lijn bevat ook een speciale lipliner highlighter die je lippen optisch voller maakt.Van links naar rechts:
207 Wuthering Purple, 203 Tangerine Vertigo, 105 Red Fiction, 205 Apocalypse Red, 701 Stay Ultraviolet, 103 Fuchsia Wars, 102 Darling Pink, 201 Hollywood Beige, 101 Gone with the Nude, 001 Highlight on Fleek.

Stappenplan: hoe breng je lipliner aan?


Om lipliner te gebruiken is het belangrijk dat je je lippen eerst goed schoonmaakt. Zorg dat je lippen niet te droog zijn. Breng in dat geval een dun laagje vaseline of lippenbalsem aan. Zo blijven je lipliner en lipstick het beste zitten. De lipliner op de foto is 201 Hollywood Beige met bijpassende lip paint en 001 Highlight on Fleek.

Stap 1. Je lippen omlijnen


Gebruik de Infaillible Longwear Lip Liner om je lippen te omlijnen. De kunst is om het lijntje net buiten de liplijn te tekenen zodat je lippen voller lijken. Kijk goed naar het opstaande randje van je lippen, het deel waar je lippen eindigen en overgaat in de huid van je gezicht. Begin in de mondhoeken en werk naar binnen toe. Zorg er daarbij voor dat je ook de lijn van je cupidoboog – dat kuiltje in het midden van je bovenlip – goed volgt. Op de foto hieronder zie je hoe.

Stap 2. Je lippen inkleuren met lipliner


De tweede stap is het inkleuren van je lippen met dezelfde lipliner. Start aan de buitenzijde van je lippen en kleur ze naar binnen toe in. Zo voorkom je dat je over de lijntjes gaat. Je zult zien dat je lippen meteen al voller ogen.

Stap 3. Gebruik een highlighter


Geef je lippen extra diepte met de lipliner highlighter. Gebruik de highlighter in het midden van je boven- en onderlip. Dit deel van de lippen licht nu op en zet je als het ware extra aan. Het deel eromheen is donkerder en oogt dieper. Met die extra diepte creëer je een voller effect. Ook mooi: de highlighter alleen aanbrengen op je cupidoboog, dit geeft een heel subtiel resultaat.

Stap 4. Blenden met een 3D lipstick


Tot slot kleur je je lippen in met de Infaillible Lip Paint. Zo blend je de highlighter en de lipliner met elkaar. Gebruik een lipstick in dezelfde kleur als je lipliner voor een natuurlijke look. Deze vloeibare lipstick zorgt in combinatie met de lipliner en highlighter voor extra diepte. De Lip Paint heeft een lichtglanzende textuur, wat zorgt voor een driedimensionaal effect. De pigmenten in de formule zorgen voor een levendige kleur, bieden een perfecte dekking en de textuur voelt comfortabel en voorkomt dat de lippen uitdrogen. Met deze 3D lipstick zijn je lippen voller en levendiger.


MEER MAKE-UP TIPS

#message

Meer informatie