Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
GEZICHTSVERZORGING VOOR MANNEN MET EEN BAARD

GEZICHTSVERZORGING VOOR MANNEN MET EEN BAARD

Is het je gelukt om een volle baard te laten groeien? Goed gedaan! Nu de baard staat, is het belangrijk om deze goed te verzorgen en regelmatig te stylen. L'Oréal Paris introduceert BarberClub. BarberClub richt zich specifiek op het onderhouden van jouw baard. De producten in deze lijn zijn allemaal makkelijk in het gebruik. Zo hoef je jouw baard niet te laten bijhouden door een barbier, maar kun je zelf als een thuisbarbier je baard reinigen, verzorgen en stylen. Volg de volgende drie stappen voor een perfect verzorgde en gestylde baard.


Baardverzorging routine | Reinig, verzorg en style jouw baard met de L'Oréal Men Expert BarberClub producten

STAP 1: Reinig je baard met bijvoorbeeld BarberClub 3-In-1 Beard, Hair & Face Wash om de baardharen te zuiveren en schoon te houden. De 3-in-1 wash reinigt niet alleen de gezichtsbeharing, maar ook de huid onder je baard. Je krijgt meteen een fris gevoel. De toegevoegde cederhout olie zorgt voor een aangename geur.

STAP 2: De volgende stap is het verzorgen van je baard om een gezonde baardgroei te stimuleren. Je baard kun je verzorgen met de Short Beard and Face Moisturizer van BarberClub. Deze verzorgende gel-crème trekt snel in en verzacht de baard en het gezicht. Ideaal voor een korte baard! Heb je een lange baard? Dan is een baardolie een goede keuze om je baard te verzorgen. Ontdek Long Beard and Skin Oil van BarberClub. Deze voedende olie ontwart en versterkt de baardharen zonder deze vettig te maken en gaat irritaties op de huid onder de baard tegen. Je kunt een baardborstel of baardkam gebruiken om de crème of olie evenredig door je baard te verdelen.

STAP 3: Nadat je je baard hebt gereinigd en schoongemaakt, kun je verdergaan met de volgende stap namelijk je baard stylen. Dit kun je doen met Styling Cream Haar & Baard van BarberClub. Smeer een kleine hoeveelheid van de crème in je baard en masseer deze grondig in. Met dit product breng je je baard makkelijker in model en krijg je een mooie, glanzende baard.

Tegenwoordig zijn er bijna net zoveel verschillende baardstijlen als kapsels. Deel jouw unieke style op social media #BarberClub en inspireer je baardgenoten!

Bekijk de gerelateerde producten hieronder.

MEER BAARDVERZORGING TIPS

#message

Meer informatie