Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
FAQ CASTING CRÈME GLOSS

FAQ CASTING CRÈME GLOSS

Vind hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen over onze Casting Crème Gloss producten.
Moet Casting Crème Gloss op nat of droog haar worden aangebracht?

Dit product gebruik je op nat haar. Kleurstof pakt het beste op ongewassen haar, was je haar dus liever niet vlak voor je het gaat kleuren.Moet ik ook shampoo gebruiken als ik de kleur ga uitspoelen?

Nee, om de kleur uit te spoelen adviseren we je om een beetje lauw water toe te voegen en dit grondig in je haar te masseren.

Spoel het haar goed uit totdat het water helder is en verzorg het haar met de glansversterkende conditioner die in de verpakking zit.Kun je Casting Crème Gloss op eerder gekleurd haar gebruiken?

Ja, dat kan.

Ons advies is om daarbij altijd dicht bij je huidige kleur te blijven, ongeacht het je natuurlijke of gekleurde haar is.Hoe vaak kan ik dit product gebruiken?

Er is geen regel hoe lang er tussen kleurbeurten moet zitten om Casting Crème Gloss opnieuw te gebruiken. Heb jij behoefte aan een nieuwe kleur of een andere nuance is Casting Crème Gloss daarvoor de beste oplossing. Omdat het een semi-permanente haarkleuring is zal het niet zo sterk de kleur bepalen als een permanent en dus kan het sneller gebruikt worden om jouw kleur bij te werken.Heb je twijfel, vragen of advies nodig? Bel dan met ons Consumenten Advies Centrum: +31 (0)23 4599 500


Haarverf | Vind hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen over onze semi-permanente Casting Crème Gloss haarkleuringsproductenIk wil graag mijn haarkleur radicaal veranderen, kan ik Casting Crème Gloss gebruiken?

Dat kan, maar aangezien het een semi-permanente haarkleuring is zal Casting Crème Gloss niet het effect teweegbrengen van een permante kleuring. Met Casting Crème Gloss kan jij een enkele tint donkerder maken of mooie nuance creëeren.

Wil je je haarkleur extreem anders, dan kun je wellicht beter voor een permanente haarkleuring gaan, zoals L’Oréal Préférence, Excellence of een meer uitgesproken kleur uit de Colorista lijn.Ik heb highlights, kan ik deze haarkleuring gebruiken?

Als je je highlights wilt accentueren, hebben we een speciaal assortiment met producten voor het accentueren van je highlights.

Heb je al highlights en wil je daarna Casting Crème Gloss gebruiken, dan zullen de lichtere plukken wel lichter blijven.Hoe lang blijft deze haarkleuring zitten?

Casting Crème Gloss houdt tot 28 wasbeurten en zal geleidelijk uit je haar vervagen. Resultaten kunnen echter variëren, dit hangt af van de frequentie van het wassen van je haar, de conditie van jouw haar en of je het al eerder hebt gekleurd.


Vind hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen over onze semi-permanente Casting Crème Gloss haarkleuringsproductenBevat de kleuring ammoniak?

Casting Crème Gloss bevat geen ammoniak.Bevat de kleuring PPD?

Al onze haarkleuringen bevatten PPD.

De aanwezigheid in een haarkleuring staat aangegeven op de verpakking en in de lijst met ingrediënten (bevat fenyleendiaminen).

PPD staat voor p-phenylenediamine en is een kleurstof die bekend staat als een potentieel allergene stof. Dat wil zeggen dat het kan gebeuren dat je allergisch bent voor deze stof.

Daarom zijn al onze verpakkingen voorzien van een uitleg om voor elke haarkleuring 48 uur voor gebruik een allergietest te doen, ook al heb je je haar eerder gekleurd.

Heb je twijfels, vragen of heb je advies nodig? Bel dan met ons Consumenten Advies Centrum: 023 5499 500.Ik heb net mijn haar gepermanent, wanneer kan ik Casting Crème Gloss aanbrengen?

We adviseren om minstens 2 weken te wachten na gebruik van een relaxer, een krultang of een stijltang op het haar, voordat je Casting Crème Gloss aanbrengt.

Permanten en relaxers kunnen het haar poreus maken. Poreus haar kan ervoor zorgen dat de kleur sneller intrekt. Heb je je haar gestijld of gepermanent? Test de haarkleuring dan eerst op een plukje haar om te zien hoe jouw haar op de haarkleuring reageert.


Bianca Balti | Vind hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen over onze semi-permanente Casting Crème Gloss haarkleuringsproductenIk heb lang haar, hoeveel doosjes Casting Crème Gloss heb ik nodig?

Als je haar over je schouders valt of erg dik is, heb je misschien 2, soms zelfs 3 verpakkingen nodig bij het aanbrengen.

Het is natuurlijk erg vervelend als je niet voldoende kleuring hebt om je hele haar te verven.

We raden daarom aan om altijd voldoende haarkleuring in huis te hebben, voordat je begint met kleuren.

Heb je toch teveel gekocht? Bewaar de extra verpakking dan voor een volgende kleurbeurt of breng het terug naar de winkel.


Hoe lang moet Casting Crème Gloss intrekken?

Casting Crème Gloss heeft een inwerktijd van 20 minuten.

Volg altijd de instructies in de gebruiksaanwijzing. De inwerktijd wordt hier voor elke kleur uitgelegd. Houd de tijd bij zodra je de kleur overal hebt aangebracht.

Wil je grijs haar bedekken? Laat de kleuring dan 5 minuten langer zitten.

Lees meer over L’Oreál Paris’ haarkleuringen die geschikt zijn voor het kleuren van grijs haar

Als je een bestaande kleur wilt opfrissen of je hebt het haar korter dan 3 maanden geleden al gekleurd, breng het product dan alleen op de uitgroei aan en laat het 15 minuten intrekken. Breng daarna het overgebleven mengsel aan in de lengte van je haar, masseer het in en laat het nog eens 5 minuten inwerken.

 

Hoe kan ik mijn kleur beschermen tegen vervagen?

We adviseren het gebruik van Elvive Colour Vive shampoo en conditioner. Deze kleurshampoo en conditioner bevatten een speciale formule die past bij de behoeften van gekleurd haar.Bekijk de gerelateerde producten hieronder.

ALLE HAARKLEURING TIPS

#message

Meer informatie