Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Hoe kies je de beste zelfbruiner voor jezelf?

Hoe kies je de beste zelfbruiner voor jezelf?

Zelfbruinende moisturizers

Ga voor een geleidelijke zelfbruinende moisturizer als je voor het eerst een zelfbruiner gebruikt en beetje bij beetje een bruin kleurtje wilt opbouwen. Ze bevatten een lagere concentratie aan dihydroxyacetone (DHA), het ingrediënt in zelfbruiners, en zullen je geleidelijk bij dagelijks gebruik een zongekuste gloed geven. Probeer L’Oréal Sublime Bronze Summer Glow Lotion Medium Gradual Tan, verrijkt met hydralium: het voedt de huid intens en hydrateert de huid 24 uur lang*.

 

Zelfbruinende doekjes

Doekjes zijn heel handig om je bruine kleurtje tijdens je vakantie of een weekendje weg bij te werken, met name als je alleen handbagage hebt. L’Oréal Sublime Bronze SelfTanning Express Wipes voor het gezicht en het lichaam zijn per twee doekjes verpakt en zorgen voor een natuurlijk lijkende, streeploze bruine kleur.

 

Afwasbare zelfbruiner

Sommige zelfbruiners zijn zo ontworpen dat ze maar één dag blijven zitten. Gebruik deze voor een speciale gelegenheid of aan het begin van de zomer als je benen nog heel wit zijn. Probeer L’Oréal Sublime Bronze One Day Tinted Lotion, die is verrijkt met DHA en die het huidoppervlak gladstrijkt voor een streeploze, natuurlijk lijkende bruine kleur.

 

Zelfbruinende mousses en gels

Deze lichte en snel drogende formules kun je gemakkelijk in lagen aanbrengen, zodat je de dekking kunt opbouwen. Probeer L’Oréal Sublime Bronze Fresh Feel SelfTanning Gel voor het gezicht en het lichaam, die is verrijkt met vitamine E, voor een gladde finish en een zongekust kleurtje dat lang en goed blijft zitten.

 

Zelfbruinende sprays

Dit is de snelste manier om een volledige dekking te krijgen, zelfs op de delen van je lichaam waar je maar moeilijk bij kunt. Probeer L’Oréal Sublime Bronze Express Pro SelfTanning Dry Mist, met een zeer brede diffuser spray, die is geïnspireerd op professionele technieken, die een natuurlijke bruine gloed creëert zonder dat je het product in hoeft te wrijven. *Instrumentele test

ALLE ZELFBRUINER TIPS

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie