Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Hoe kies je de juiste zelfbruiner?

Hoe kies je de juiste zelfbruiner?

Bruin zonder zon

Op zoek naar een zelfbruiner? Er zijn verschillende soorten zelfbruiners op de markt, onder andere zelfbruiner gel, mousse en bruiningscrème. Maar welke moet je dan kiezen? Lees hieronder over de verschillende soorten zelfbruiners en ontdek welke het beste bij jou past.


Zelfbruinende moisturizers

Gebruik je voor het eerst een self tanner en wil je beetje bij beetje een bruine kleur opbouwen? Ga dan voor een geleidelijke zelfbruinende moisturizer. Zelfbruinende moisturizers bevatten een lagere concentratie aan dihydroxyacetone (DHA), het ingrediënt in zelfbruiners dat de bovenste laag van je huid bruin kleurt. Bij dagelijks gebruik krijg je geleidelijk een zomerse gloed. Probeer de zelfbruinende melk van Sublime Bronze, die de huid voedt en hydrateert en direct een egale en natuurlijke bruine kleur geeft. De zelfbruinende melk kan dagelijks gebruikt worden tot de gewenste bruine kleur is bereikt.


Zelfbruiner gezicht en lichaam: zelfbruinende doekjes

Zelfbruinende doekjes zijn heel handig om je bruine kleurtje tijdens je vakantie of een weekendje weg bij te werken, met name als je alleen handbagage hebt. Zelfbruinende doekjes van Sublime Bronze zijn speciaal ontworpen voor het gezicht en lichaam. De zelfbruinende doekjes zijn per twee verpakt, zijn eenvoudig te gebruiken en zorgen voor een natuurlijk lijkende, streeploze bruine kleur.


Afwasbare zelfbruiner

Sommige zelfbruiners zijn zo ontworpen dat ze maar één dag blijven zitten. Gebruik deze voor een speciale gelegenheid of aan het begin van de zomer als je lichaam nog erg wit is. L’Oréal Paris biedt Sublime Bronze BB Summer Legs, speciaal ontwikkeld om je benen bruin te kleuren zonder strepen achter te laten. De zelfbruiner geeft niet af en hydrateert je gebruinde benen tot 24 uur lang. Wil je een zelfbruiner voor het lichaam? Ontdek de BB Cream van Sublime Bronze in sprayformule. De airbrush geeft je een mooie egale bruine kleur.


Zelfbruinende gels

Zelfbruinende gels hebben een lichte en snel drogende formule. Hierdoor kun je de zelfbruiner gemakkelijk in lagen aanbrengen, zodat je de dekking kunt opbouwen. Probeer de Zelfbruinende Frisse Gel van Sublime Bronze. De zelfbruiner is ontwikkeld voor het lichaam en geschikt voor alle huidtypen. Daarnaast is de zelfbruiner verrijkt met vitamine E, voor een gladde finish en een medium bruine kleur die lang en goed blijft zitten.


Zelfbruinende sprays

Dit is de snelste manier om een volledige dekking te krijgen, zelfs op de delen van je lichaam waar je maar moeilijk bij kunt. Probeer de Sublime Bronze Express Pro Mist Spray met een zeer brede diffuser spray, geïnspireerd op professionele technieken, die een natuurlijke bruine gloed creëert zonder dat je het product in hoeft te wrijven.


Lees ook:

Zelfbruiner voor beginners


Bekijk de gerelateerde producten hieronder.

ALLE ZELFBRUINER TIPS

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie