Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Zelfbruiner: Hoe werken zelfbruiners?

Zelfbruiner: Hoe werken zelfbruiners?

Zelfbruiningsproducten kleuren de huidcellen. Ze zijn onschadelijk en vormen een veilig alternatief voor de zonnebank, zodat je zonder hulp van UV licht een bruin kleurtje kunt krijgen. Hierdoor hoef je niet meer urenlang in schadelijke UV straling te zitten en wordt het risico op vroegtijdige huidveroudering tegengegaan. Een zelfbruiner wordt op de huid aangebracht en geeft je tijdelijk een bruine kleur.

Sublime Bronze Zelfbruinende Melk | L'Oréal Paris

In zelfbruiners zit de actieve stof Dihydroxyacetone (DHA), deze zorgt er geleidelijk voor dat je een egale zomerse kleur krijgt. DHA is een kleurloos, natuurlijk suiker en wordt door dermatologen gezien als het meest veilige en effectieve ingrediënt voor zelfbruining.


Zelfbruiner werkt eigenlijk heel eenvoudig: je smeert de zelfbruiner op je huid en de DHA doet al het werk voor je. De DHA reageert met de eiwitten uit de bovenste laag van je (dode) huidcellen, wat resulteert in een natuurlijk ogende bruinere teint van je huid. Het zelfbruinen is een geleidelijk proces, waarin je dagelijks de zelfbruiner smeert tot je de gewenste teint hebt bereikt. Begin altijd met een dun laagje en herhaal dit een aantal keer om een donkerder effect te krijgen. Met een paar dunne laagjes zelfbruiner wordt het resultaat mooier dan in één keer een dikke laag. De gewenste kleur kun je onderhouden door het product twee à drie keer per week te blijven gebruiken. Vind je dat de kleur te intens wordt, sla dan gewoon een paar dagen over.

Het is belangrijk om te weten dat zelfbruiner geen bescherming biedt tegen ultraviolette straling. De crème zorgt alleen voor een natuurlijke, zomerse tint. Gebruik dus altijd een zonnebrandcrème wanneer je een langere tijd in de zon bent.


Hoewel de zelfbruiners van L’Oréal Paris makkelijk en veilig in het gebruik zijn, kan er altijd iets misgaan als je de instructies op de verpakking niet goed opvolgt. Ben je niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan hebben wij gelukkig een oplossing voor je!Lees ook:

Zelfbruiner: stap voor stap een goudbruine kleur
Wat als het toch mis is gegaan?

ALLE ZELFBRUINER TIPS

#message

Meer informatie