Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Zelfbruiner: Stap voor stap een goudbruine kleur

Zelfbruiner: Stap voor stap een goudbruine kleur

Waarom zou je je blootstellen aan schadelijke UV-stralen en het risico lopen op vroegtijdige veroudering van je huid als je jezelf een compleet goudbruin kleurtje kunt geven? Dit is onze stap-voor-stap-gids om zonder risico’s toch een goud bruin kleurtje te krijgen:


Bereid je huid voor

Bereid je huid voor, voordat je een zelfbruiner gebruikt. Scrub eerst de dode huidcellen weg. Smeer daarna een beetje vocht inbrengende crème op uitsluitend de drogere delen van de huid, zoals bijvoorbeeld de knieën en ellebogen. Let erop dat je niet overdrijft, te veel olie op je huid beïnvloedt het zelfbruinproces.


Kies je formule

Er zijn verschillende soorten zelfbruiners waar je uit kunt kiezen. Lotions, sprays, gels, mousses en doekjes. Sommige zelfbruiners zorgen voor een bruin kleurtje dat tot twee weken* blijft zitten, terwijl je de andere onder de douche afspoelt. Experimenteer om te kijken aan welke zelfbruiner jij de voorkeur geeft. Vergeet niet dat je niet per se steeds dezelfde formule hoeft te gebruiken; je kunt producten op verschillende delen van je lichaam combineren om een perfect resultaat te krijgen. Probeer bijvoorbeeld een spray voor delen waar je niet bij kunt, zoals je rug, en een lotion voor de rest van je lichaam.


Aanbrengen

Met een zelfbruiner in sprayvorm, spray je van boven naar beneden, voor de beste dekking. Als je een lotion, mousse of gel gebruikt, wees dan niet te zuinig. Als je te weinig gebruikt, kunnen er strepen ontstaan. Breng de zelfbruiner in delen op het lichaam aan en onthoud welke zones je al hebt bedekt en welke niet. Dit zorgt er voor dat je geen enkele plek overslaat!

Sublime Bronze Zelfbruiner Express Pro Spray | L'Oréal Paris


Gezicht

Gebruik altijd een product dat speciaal is ontworpen voor het gezicht, omdat de huid hier gevoelig is. Probeer L'Oréal Sublime Bronze Subliem Zelfbruinend Serum, dat voor een natuurlijk lijkend airbrush-effect zorgt, zonder de geur van een zelfbruiner. Heb je licht haar? Zorg er dan voor dat je je wenkbrauwen schoonveegt met een watje na het aanbrengen van een zelfbruiner, om te voorkomen dat ze bruin worden.

*Instrumentele test na 3 keer aanbrengenLees ook:

Hoe werken zelfbruiners?
Zelfbruiner: Wat als het toch mis is gegaan?Bekijk de gerelateerde producten hieronder.

ALLE ZELFBRUINER TIPS

#message

Meer informatie