Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Zelfbruiner: do

Zelfbruiner: do's en don'ts

Verwijder eerst je oude zelfbruiner

Wanneer je zelfbruiner vervaagt en je wilt een nieuwe laag aanbrengen, verwijder dan altijd eerst de oude laag zodat je er niet ‘vuil’ uitziet. Ga vijf minuten in een lauwwarm bad of onder de douche voordat je een korrelige peeling gebruikt. Kies bijvoorbeeld Sugar Scrubs Voedend. Deze natuurlijke scrub op suikerbasis scrubt en verzacht de huid. De scrub is verrijkt met voedende cacaoboter die de huid meteen hydrateert.

 

Vermijd gele nagels en handpalmen

Nadat je een zelfbruiner hebt aangebracht, veeg je je teennagels, vingernagels en de palmen van je hand goed schoon om te voorkomen dat ze er geel uit gaan zien. Je kunt je polsen en hielen na het gebruik van een zelfbruiner schoonvegen en insmeren met een vochtinbrengende crème, zodat er niets achterblijft in de plooien van je huid.

 

Gebruik olie als een remover

Ben je na het aanbrengen van de zelfbruiner niet helemaal tevreden met het resultaat? Gelukkig zijn er manieren om zelfbruiner van de huid te verwijderen. Het gebruik van een verzorgende huidolie is een goede methode. Doe een beetje olie op een wattenschijfje en wrijf zachtjes over de plek totdat de strepen vervagen. Laat de olie minstens 10 minuten zitten om te kunnen profiteren van de werking. Werk je liever met een product dat je niet hoeft af te spoelen? Dan is Extraordinary Oil Dagcrème wellicht een goede optie. In deze verzorgende dagcrème zitten oliën. Je kunt de crème op je gezicht en op je lichaam aanbrengen en hoeft hem niet af te spoelen.

 

Maak je je druk om strepen, bruine nagels of donkere knieën? Als je zelfbruiner niet goed is aangebracht, vind je hier een aantal tips om deze problemen op te lossen.

ALLE ZELFBRUINER TIPS

#message

Meer informatie