Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Zelfbruiner: Wat als het tóch mis is gegaan?

Zelfbruiner: Wat als het tóch mis is gegaan?

Niet tevreden over het resultaat of bijvoorbeeld de verkeerde tint gekozen? Hoewel het lastig is om een zelfbruiner direct helemaal te verwijderen, kun je er wel voor zorgen dat de kleur minder intens wordt en dat het verwijderproces wordt versneld. Volg hiervoor de volgende simpele stappen:


1. Neem een warm bad met zeep

Neem even lekker de tijd voor jezelf en vul een bad met warm water en zeep. Ontspan 30 tot 60 minuten in bad. Dit zorgt ervoor dat je huid kan weken, waardoor de bovenste huidlaag eenvoudiger verwijderd kan worden.


2. Scrubben

De zelfbruiner zit op de bovenste (dode) huidlaag van je lichaam. Scrub de bovenste (dode) huidlaag weg. Het scrubben zorgt ervoor dat de kleur minder intens wordt en langzaam verdwijnt. Wees geduldig en zorg dat je je huid niet beschadigt. Je kan daarom het beste een milde scrub gebruiken, zoals Sugar Scrubs Zuiverend of Pure Clay Exfoliërende wash.


Pure Clay Wash | L'Oréal Paris

3. Olie

Smeer je vervolgens in met een verzorgend product op basis van olie. De oliën zorgen er namelijk voor dat het verschil tussen de gekleurde teint en je eigen huidskleur kleiner wordt. Laat de crème of olie minstens tien minuten zitten voor een goede werking. Je kan ook Extraordinary Oil dagcrème gebruiken. Deze verzorgende dagcrème kun je zowel op je gezicht als op je lichaam aanbrengen en hoef je niet af te spoelen.


4. Camoufleer

Bovenstaande maatregelen zorgen ervoor dat de intensiteit van de kleur vermindert, of dat de bovenste huidlaag met de teint helemaal wordt verwijderd. Mocht je toch nog niet helemaal tevreden zijn, camoufleer dan je plekken waar je niet zeker van bent. Voor je gezicht kun je kiezen voor een concealer van True Match, die moeiteloos oneffenheden en kleurverschillen camoufleert. True Match is er in 8 kleuren, zodat er altijd een passende kleur is voor jou. Ben je niet tevreden over de kleur op je lichaam? Gebruik dan Sublime Bronze BB Summer legs.

Sublime Bronze Summer Legs BB Cream | L'Oréal Paris


Zie je nog strepen op je benen? Dan kun je deze aanpakken met Sublime Bronze BB Summer Legs, of Sublime Bronze BB Summer Airbrush. Deze producten zijn als het ware make-up voor je lichaam en geven direct een egaal bruin resultaat. Aan het einde van de dag kun je deze kleur er met zeep gewoon weer afwassen!Lees ook:

Hoe werken zelfbruiners?
Zelfbruiner: stap voor stap een goudbruine kleur

ALLE TIPS
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN

#message

Meer informatie