Sluit
Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Tips bij het aanbrengen de Ombré-look

Tips bij het aanbrengen

de Ombré-look

Ontdek de stap-voor-stap-gids van kleurexpert Christophe Robin om een fantastische Ombré-look te creëren.

Ombré N°1 Shade

Préférence Wild Ombrés

TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN

KIES JE KLEUR: Ombré no.1 is voor lichtbruin tot donkerbruin. Ombré no.2 is voor donkerblond tot middenbruin. Ombré no.3 is voor blond tot donkerblond.

ZELF AANBRENGEN: Verdeel het haar in twee delen vanaf achteren

HOE GEBRUIK JE DE BORSTEL: Knijp het mengsel gelijkmatig op de borstel totdat deze bedekt is

VOOR EEN GEGRADEERDE FINISH: Breng het product aan op het haar en begin tussen het oor en de kin door de borstel verticaal te gebruiken.

VOOR EEN ZACHTERE GEGRADEERDE FINISH: Begin onderaan het haar en werk naar boven toe voor een zachter gegradeerd effect.

CREËER EEN INTENSE OMBRÉ: Laat 25 tot 45 minuten intrekken, afhankelijk van de gewenste Ombré-intensiteit. Om te checken of het haar licht genoeg is, maak je na 25 minuten een klein stukje schoon met je vingers (met handschoenen aan). Als het niet licht genoeg is, verdeel je het mengsel over het kleine stukje en laat je het langer intrekken totdat het gewenste resultaat is bereikt.

HOUD JE HAAR IN GOEDE CONDITIE: Spoel het haar grondig schoon met warm water zonder de handschoenen uit te trekken. Doe daarna de handschoenen uit en breng de helft van de conditionerende shampoo aan. Spoel nog eens grondig schoon.

MAAK JE LOOK COMPLEET: Onze modellen dragen L'Oréal Paris Color Infallible oogschaduw in Sahara Treasure en Rouge Caresse in Fashionista Pink 01.

#message

Shop nu deze look