Luxe gezichtsmassage
Sluit
Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Luxe gezichtsmassage

Luxe

gezichtsmassage

L'Oréal Paris werkte samen met huidverzorgingsexpert Joëlle Ciocco om onze eigen Extraordinary Oil Cream te maken.

OP HET GEZICHT: Doe een beetje crème in elke hand. Breng dan een beetje crème op elk gezichtshelft aan. Duw de Oil Cream zachtjes in de huid, over het hele gezicht en in de hals. Smeer de textuur met de vingers uit, waarbij je lichte druk uitoefent en van onder naar boven ronddraaiende bewegingen maakt.

OP HET VOORHOOFD: Leg je handen op de zijkant van je voorhoofd. Voer druk uit met de duimen en de top van de wijsvingers. Duw de Oil Cream zachtjes in de huid, over het hele gezicht en in de hals. Maak tot slot duwende bewegingen, van binnen naar buiten toe.

RONDOM DE MOND: Plaats beide handen aan een kant van de mond en knijp in de huid boven de lippen tussen de duim en de wijsvinger, zonder de lippen aan te raken. Knijp in de huid boven de lippen, dan weer met de ene hand en dan weer met de andere, zonder de lippen aan te raken. Knijp van links naar rechts, en dan van rechts naar links.

OP DE KIN: Leg je duimen naast je oren. Buig beide wijsvingers en voer druk uit in het midden. Strijk de huid glad vanuit het midden van de kin en eindig onder de oren.

OP DE HALS: Leg beide handen onder de kin, waarbij je je nek tussen de duim en de wijsvinger houdt. Ga met je handen omlaag en voer druk uit van boven naar beneden met de wijsvinger en de duim. Buig tot slot de vingers tot een vuist en masseer de nek van boven naar beneden om het weefsel te draineren aan beide kanten van de nek.

ALS AFSLUITING: Na de stappen van diepgaande massage, zal de crème verdwijnen en hydraterend werken. Strijk haar uit over het hele gezicht en de hals met kleine, kloppende bewegingen met de vingers. Gebruik licht duwende en ronddraaiende bewegingen van onder naar boven.

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie