Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Tutorial Eerste haarkleuring

Tutorial

Eerste haarkleuring

Anna van ‘Vivianna Does MakeUp’ kleurt haar haar voor de eerste keer met Casting Crème Gloss van L'Oréal Paris. Anna koos voor Casting Crème Gloss in Chilli Chocolate en maakte een exclusieve video waarin ze liet zien hoe ze te werk ging. Bekijk de video om te zien hoe gemakkelijk het is om je haar thuis te verven.

tutorial_eerste_haarkleuring__1080x476

Ga ik voor een permanente, semi-permanente of uitwasbare kleuring? Welke kleuring is geschikt voor mijn haar en hoeveel heb ik hiervan nodig? Als je hier nog niet over uit bent, lees dan hier meer over het kiezen van de juiste haarkleuring.

Kleur je voor het eerst je haar? Dan is Casting Crème Gloss een geschikte keus. Het is een semi-permanente haarkleuring, zonder ammoniak. Je behoudt na gebruik tot 28 wasbeurten een mooi kleurresultaat. De kleuring is ideaal wanneer je een kleur wenst die dicht bij jouw natuurlijke haarkleur ligt. Houd er rekening mee dat het resultaat van een kleuring te maken heeft met de ondergrond van jouw haar. Kijk altijd op de achterkant van de verpakking voor het effect van de kleuring op verschillende ondergronden en het resultaat. Vergelijk jouw haarkleur met de kleurenbalk hieronder om te bepalen welk kleurnummer jouw natuurlijke haar heeft.


Haartinten


Let op! Doe altijd een gevoeligheidstest voordat je begint met het kleuren van je haar. Dit doe je door een kleine hoeveelheid van de kleuring die je wilt gebruiken op een plekje achter je oor te deppen met een wattenstaafje. Als er geen reactie is na 48 uur kun je verder met het kleuren van jouw haar. Een dergelijke reactie komt slechts zelden voor. 

Wat heb je nodig? Een handdoek voor over je schouders en een grove kam voor het verdelen van de haarkleuring, eventueel haarclips. De rest wordt geleverd bij de haarkleuring. Lees voor een gewenst resultaat altijd de instructies die bij de verpakking zitten en volg deze nauwkeurig op. Hieronder lees je hoe je zelf je haar kleurt met Casting Crème Gloss.

  2.

Doe de handschoenen aan, verwijder de dop van de aanbrengflacon en giet de gehele inhoud van de tube kleurcrème in de flacon met de ontwikkelcrème. Schud de flacon goed om een egaal kleurmengsel te krijgen. 

  3.

Gebruik de punt van de aanbrengflacon om het kleurmengsel aan te brengen op de haaraanzet.

  4.

Scheid het haar met de applicatiepunt van de aanbrengflacon. Breng de kleuring op de bovenkant aan en verdeel deze over het haar met je vingers. Masseer het goed in zodat de kleuring goed in het haar kan doordringen. Herhaal dit totdat al het haar bedekt is.

  5.

Gebruik de grove kam om het haar door te kammen zodat de haarkleuring gelijkmatig verdeeld raakt over het haar.

  6.

Doe je haar in een knot met bijvoorbeeld de haarclip (bij lang haar). Laat de kleuring vervolgens inwerken voor het aantal minuten dat op de verpakking aangegeven staat.

  7.

Spoel je haar met lauwwarm water totdat het spoelwater weer helder is. Gebruik hierna de glansverzorging.

#message

Meer informatie