Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
<h2>HOW TO: </h2> EEN <strong>HOGE KNOT</strong>

HOW TO:

EEN HOGE KNOT

Knotten zie je tegenwoordig overal terugkomen. Je hebt ze dan ook in alle soorten en maten: kleine knotten, grote knotten, strakke knotten, messy knotten en gevlochten knotten. Of wat dacht je van een hoge knot? Hoge knotten zijn een van de meest praktische kapsels die er zijn en zijn tegelijkertijd ook heel trendy en stijlvol. Wil je zelf een hoge knot creëren? Bekijk dan bovenstaande video, volg onderstaande vijf eenvoudige stappen en leer hoe je snel en gemakkelijk je haar tot een perfecte hoge knot draait.

STAP 1:

Begin met droog haar. Neem het haar in verschillende lagen en spray haarlak in elke laag om het haar voor te bereiden op het kapsel en extra textuur te geven. Ontdek Elnett Satin Normale Fixate Haarlak. Til het haar vervolgens op de top van je hoofd alsof je het in een paardenstaart gaat doen en spray haarlak op de boven- en onderkant van het haar. De haarlak zorgt ervoor dat je meer volume en grip in je haar krijgt.

STAP 2:

Borstel door je haar om alle klitten uit het haar te halen en het haar glad naar achter te borstelen.

STAP 3:

Neem het haar allemaal in één hand samen tot een staart. Trek voorzichtig een paar plukken los uit de straat aan de voorkant voor een nonchalant effect. Borstel de rest van het haar naar achteren. Haal vervolgens ook een paar plukken los aan de achterkant terwijl je het haar in één hand vasthoudt.

STAP 4:

Draai het haar strak in een spiraal en spray haarlak over de volledige lengte. Draai vervolgens het haar in een knot op het hoofd. Zet de knot vast door knot spelden rondom in de knot te steken.

STAP 5:

Tot slot, spray haarlak, bijvoorbeeld Elnet Satin Luminize, over het kapsel om te zorgen dat je haar de hele dag in model blijft zitten en blijft glanzen.

#message

Meer informatie