Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
How to: Simpele vlecht

How to:

Simpele vlecht

Vlechten zijn nooit uit geweest. Het internet staat bomvol haar inspiraties van kapsels met vlechten. Zo heb je de haarbandvlecht, de visgraatvlecht, de klassieke, Franse vlecht en de watervalvlecht. Hoe mooi ingevlochten kapsels ook zijn, het maken ervan kan lastig zijn. Vooral als je je de basistechnieken van de gewone, simpele vlecht nog niet eigen hebt gemaakt. Heb je nog nooit een simpele vlecht gemaakt en/of wil je leren hoe je deze snel en gemakkelijk maakt? Dan is deze tutorial voor jou! In deze tutorial laten we je zien hoe je een simpele zijvlecht maakt. Een zijvlecht is de perfecte haarstijl om je haar er goed uit te laten zien en is tegelijkertijd gemakkelijk te maken. Bekijk bovenstaande video en volg onderstaande vier eenvoudige stappen.

STAP 1:

Voordat je begint met vlechten, is het belangrijk dat het haar vrij is van klitten. Borstel het haar daarom allereerst goed door. Vervolgens kun je nadenken voor de look van je vlecht. Wil je een strakke vlecht? Maak dan je haar een beetje vochtig met water. Door te vlechten met droog haar kun je juist een messy look creëren.

STAP 2:

Om meer grip in je haar te creëren, breng je een haarproduct aan dat je haar textuur geeft. Ontdek bijvoorbeeld Elnett Satin Extra Sterke Fixatie haarlak.

STAP 3:

Doe je volledige haar naar één kant en verdeel het haar in drie gelijke haarplukken. Pak vervolgens de rechter pluk en leg deze over de middelste pluk heen. Doe hetzelfde met de andere kant. Pak de linker pluk en kruis deze over de linker pluk heen. Maak op deze manier de vlecht af en zet deze vast met een elastiek.

STAP 4:

Haal wat korte plukjes aan de voorkant los voor de perfecte nonchalante look. Spray een beetje haarlak in je haar om je kapsel in model te houden en klaar ben je!

#message

Meer informatie