Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
HOW TO: EEN ROMMELIGE, LAGE KNOT MAKEN

HOW TO:

EEN ROMMELIGE, LAGE KNOT MAKEN

Knotten zijn één van die klassieke, tijdloze haarstijlen die bij alle gelegenheden passen. Je kunt kiezen voor een strakke knot voor op kantoor of een gevlochten knot voor een romantisch diner, en alles wat daartussen zit! Wat dacht je van de rommelige, lage knot van Meghan Markle? Met de toenemende populariteit van rommelige, ongekamde haarstijlen op de catwalk en op de rode loper, is de rommelige knot een veelgeziene haarstijl geworden. Dit kapsel is stijlvol genoeg om er netjes uit te zien zonder dat het er geknutseld uitziet. Het is bovendien gemakkelijk te maken en je hebt maar heel weinig stylingtools en -producten nodig! Wil je eens een rommelige knot proberen? Volg dan de vijf eenvoudige stappen van onze haar tutorial.

STAP 1:

Begin met droog haar en spray haarlak, bijvoorbeeld Elnett Satin Normale Fixatie, door het haar vanaf de haarwortels tot in de lengtes. Kneed ondertussen het haar voor meer body.

STAP 2:

Borstel het haar glad naar achteren, zodat er geen klitten meer in het haar zitten. Maak een zijscheiding door het opzij te kammen. Draai het haar daarna in spiralen waarbij je haarlak sprayt over de gehele lengtes van het haar om meer textuur en fixatie in het haar te krijgen.

STAP 3:

Neem vervolgens strookjes haar en toupeer deze. Draai de strookjes vervolgens rond in spiralen en zet het vast tot één knot. Gebruik knot- en schuifspelden om het haar vast te zetten.

STAP 4:

Haal met je vingers voorzichtig een paar plukjes los uit de knot voor een rommelig effect. Doe hetzelfde met het haar langs je hoofdhuid om het kapsel extra volume te geven.

STAP 5:

Spray een beetje haarlak, bijvoorbeeld Elnet Satin Luminize, op je haar om het kapsel te fixeren en een langdurige glans in het haar te krijgen. Breng het haar voorzichtig in model terwijl de haarlak droogt en klaar ben je!

#message

Meer informatie