Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
How to: Een Franse Invlecht

How to:

Een Franse Invlecht

Draai je haar in een paar eenvoudige stappen in een elegante Franse vlecht met onze eenvoudige haar tutorial. Een Franse vlecht wordt ingevlochten tegen het hoofd, waarbij je het haar van bovenaf vlecht. Omdat de Franse vlecht op verschillende manieren gemaakt kan worden is deze haarstijl ideaal voor zowel dagelijkse als chique gelegenheden. Het is een go-to look die je het hele jaar door kunt dragen op bijvoorbeeld festivals en bruiloften. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen hoe dik je de haarstrengen pakt om mee in te vlechten en kun je de Franse vlecht opleuken door haarbanden, bloempjes en lintjes eraan toe te voegen. Maar eerst is het belangrijk om het invlechten onder de knie te krijgen. Bekijk de video en lees de stappen hieronder.

STAP 1:

Zorg ervoor dat je haar droog is. Borstel vervolgens alle klitten uit je haar zodat je in een keer door kunt vlechten. Bereid je haar vervolgens voor op de Franse vlecht. Spray haarlak door je hele haar om textuur in je haar aan te brengen zodat je je haar makkelijk in model kunt brengen.

STAP 2:

Borstel je haar naar één kant. Neem dan een pluk haar aan de bovenkant van je hoofd. Verdeel deze pluk in drie gelijke strengen en begin met het maken van een vlecht.

STAP 3:

Het stuk gevlochten haar blijft de middelste streng. Neem vervolgens een pluk haar rechts en een pluk haar links en ga verder met het maken van de invlecht tot je ter hoogte van je oor bent. Zet de vlecht vast met een haarklem of een haarelastiek.

STAP 4:

Herhaal stap drie aan de andere kant van je hoofd. Laat de vlecht schuin naar de andere vlecht toelopen

STAP 5:

Ga door totdat de vlecht even lang is als de andere vlecht. Hou de vlecht vast in je ene hand en de andere vlecht in je andere hand. Maak vervolgens van de twee vlechten en het overige haar één vlecht. Maak de vlecht vast met een elastiek.

STAP 6:

Trek de vlecht voorzichtig uit elkaar en spray een beetje haarlak in je haar. Ontdek hier de haarlak van Elnett Satin Extra Sterke Fixatie.

#message

Meer informatie